Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Δαγκώματα ανάμεσα σε πολιτικούς. Γράφει η Μαύρη Οχιά!


Πολιτικά Δαγκώματα! Γράφει η Μαύρη Οχιά...

Τα δαγκώματα που πέφτουν στο πολιτικό σκηνικό δεν έχουν προηγούμενο. Βουλευτές δαγκώνουν άλλους βουλευτές στα πλαίσια των κομματικών αντιπαραθέσεων. Βουλευτές ...

δαγκώνουν υπουργούς στα πλαίσια του παιχνιδιού ''εκλογικής γοητεία'' . Βουλευτές της ίδιας παράταξης δαγκώνονται μεταξύ τους -για να βρίσκονται σε φόρμα και να περνάει κι η ώρα.

Ο Άδωνις πάντως όπως αποκάλυψε και στον Γιώργο Παπαδάκη κυνηγάει τον Πάνο Καμμένο στη Βουλή. Είναι κι αυτός ένας τρόπος άσκησης.
Η αλήθεια είναι πως η Μαύρη Οχιά πίστευε πως ο Άδωνις αρέσκεται στα δαγκώματα. Οι μελλοντικές κινήσεις θα δείξουν!

- Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης δεν δαγκώνει πάντως. Το μόνο που έκανε ήταν να μας πει ότι ο Γιάννης- ο οικονομικός διανοητής καλέ- λέει ανοησίες. Μας είπε δηλαδή αυτό που ξέραμε ήδη όλοι οι Έλληνες. 'Αργησες λίγο Μανώλη μας!

- Δεν το είχε συνειδητοποιήσει νωρίτερα ο Μανώλης γιατί ήταν απασχολημένος. Έπρεπε να κλείσει θέση στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ . Ο γραμματέας πήρε το οκ και από τα χείλη του Αντώνη Σαμαρά και νιώθει ευτυχισμένος.

- Λέτε η επίθεση στο Γιάννη να αποσκοπεί στους απογοητευμένους γαλάζιους ψηφοφόρους;; Δεν αργεί πολύ ο Μάιος του 2014.

- Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης δεν είναι ο μόνος που τα έχει βάλει με τον Γιάννη Στουρνάρα. Πυρετός αντιπαράθεσης επικρατεί στη γαλάζια παράταξη. Η Μαύρη Οχιά έχει πληροφορηθεί πως ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι είναι οι βουλευτές της επαρχίας. Λίγο το έχεις να πηγαίνουν στις περιφέρειες τους και να μην μπορούν να βγουν για ένα καφέ;;

- Θα μου πεις άλλο ''επαναδιαπραγμάτευση''και ''σίκουελ Ζαππείου'' ως προεκλογικά συνθήματα κι άλλο ''έρχονται οι φόροι στη σειρά.'' Δεν μπορούν να ρίξουν άδικο και στους απογοητευμένους γαλάζιους ψηφοφόρους και παίζουν κρυφτό στις ίδιες τους τις περιφέρειες.

- Περιφέρειες, γαλάζιοι ψηφοφόροι και οι αντιδράσεις τους θα κρίνουν και τον ανασχηματισμό.
Ανασχηματισμός που βρίσκεται πάλι στην ατζέντα του Αντώνη Σαμαρά. Πολλά τα ερωτήματα, πολλοί οι υπουργοί που ανησυχούν και πολλοί οι βουλευτές που ελπίζουν, ειδικά εκείνοι που αποδείχτηκαν πιο μνημονιακοί από το ΔΝΤ.

- Ο πρωθυπουργός και οι σύμβουλοί του , για να είναι δίκαιοι, όπως μαθαίνει η Οχιά, έχουν φτιάξει βαθμολόγιο. Κάθε υπουργός βαθμολογείται και εξετάζεται πολύ προσεχτικά. Παρά τις γαλάζιες τριβές, ο Γιάννης Στουρνάρας βρίσκεται πολύ ψηλά στη βαθμολογία του πρωθυπουργού.

- Φήμη που έφτασε στα αυτιά της Οχιάς ότι η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει βαθμολογία κοντά στη βάση, δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. Μια ωραία γυναίκα έχουμε στη κυβέρνηση , μην μας την φάτε κι αυτή!!!!!!!

- Πουλάκι μετέφερε στο αυτί της Οχιάς, ότι η βαθμολογία της ωραίας Όλγας ανέβηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στο Κατάρ. Εκεί ανέβηκε κι η βαθμολογία του αναπτυξιακού Κωστή Χατζηδάκη.

-Σίγουρα, όμως, έπεσε η βαθμολογία του εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου. Ο πρωθυπουργός δεν τον πήρε μαζί του στο συγκεκριμένο ταξίδι. Μήνυμα ήταν αυτό, λένε οι γνωρίζοντες, ότι έχει τεθεί σε καραντίνα.
Μάλλον ο Σίμος δε το κατανόησε!!!

- Χτύπησε και το τηλέφωνο της Ντόρας - ναι της κορούλας- για να της προτείνει ο Αντώνης μας το υπουργείο Ανάπτυξης. Έτσι λένε κάποιες κακές γλώσσες. Η Οχιά να θυμίσει πως το συγκεκριμένο υπουργείο ζαχαρώνει κι άλλος γαλάζιος βουλευτής αλλά και το ΠΑΣΟΚ.

- Υπάρχει φήμη πως ο Βενιζέλος το θέλει για τον εαυτό του. Η Οχιά είναι σε θέση να γνωρίζει πως ο Βαγγέλης σκέφτεται να μείνει εκτός κυβέρνησης ο ίδιος. Θα στείλει, όμως ανθρώπους δικούς του προκειμένου να ανεβάσει το ΠΑΣΟΚ τα ποσοστά του. Θέλει να εκμεταλλευτεί τα καλά ποσοστά της κυβέρνησης. Όπως η Οχιά πιστεύει στον Αγ. Βασίλη, έτσι κι ο Βενιζέλος πιστεύει στις δημοσκοπήσεις.

- Ο Φώτης, ο αριστερός εταίρος, προ το παρόν τηρεί σιγή. Είναι απασχολημένος. Ψάχνει να βρει τις κόκκινες γραμμές. Εκείνες που είχε θέσει στην αρχή της τρικομματικής. Φταίει ο ήλιος της Ελλάδας που τις ξεθώριασε.

- Στο μεταξύ τηρεί και τις αποστάσεις από τη Ν.Δ καταδικάζοντας την ανεργία. Μην ανησυχείς Φώτη η απόσταση έχει καλυφθεί από το 1.500.000 ανέργους.

-Ανασχηματισμό, πάντως, πριν από το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ μην περιμένετε. Πρώτα ο Βαγγέλης θα φέρει την οριστική ρήξη στην Ιπποκράτους και μετά θα ανασχηματιστεί η κυβέρνηση.

- Δεν εννοώ τη ΡΙΚΣΣΥ του Ανδρέου Λοβέρδου, μην τρομάζετε Πασόκοι. Τη ρήξη του Βαγγέλη Βενιζέλου με το πράσινο παρελθόν εννοώ. Αρωγός στη προσπάθεια γκρεμίσματος θα είναι ο Πάρις Κουκουλόπουλος. Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα. Χλιαρές αντιδράσεις .

- Ανασχηματισμούς, ρήξεις, δαγκώματα αλλά και ταξίδια. Απ' όλα έχει ο πολιτικός μπαξές. Αντώνης Σαμαράς και Αλέξης Τσίπρας συναγωνίζονται. Ο Αλέξης και σύσσωμη η Κουμουνδούρου - αυτό το σύσσωμη μην το δένετε και κόμπο- ετοιμάζουν ταξίδι. Ο Αλέξης ετοιμάζεται για τη μακρινή Ινδία και αμέσως μετά για τη Ν. Αφρική.

- Στον αντίποδα ο Αντώνης ετοιμάζεται για Μόσχα και Πεκίνο μέσα στο Φεβρουάριο και για Άγκυρα και Ουάσινγκτον το Μάρτιο.

- Brookings ο Αλέξης, Country of Foreign Relations, το think tank που θα μιλήσει ο Αντώνης στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Μεγαλεία!!! Όλοι οι πολιτικοί μας αρχηγοί είναι και μεγάλοι διανοητές!!!

- Φήμες ότι ο Αλέξης έχει σκάσει που δεν προλαβαίνει να μεταβεί σε Μόσχα και Πεκίνο πριν από τον Αντώνη- ξέρετε για να κερδίσει τις εντυπώσεις- σπέρνουν κάποιες κακές γλώσσες. Είναι οι ίδιες που τον παρομοιάζουν με τον μεγάλο μας ταξιδευτή- λέγε με και Φιλέα Φογκ- Γιώργο Παπανδρέου.

- Η Οχιά, από την πλευρά της , βλέπει μια προσπάθεια του Αλέξη να προσεγγίσει τις επονομαζόμενες χώρες BRICKS- Ρωσία, Κίνα και Βραζιλία.Ο θείος από το Αμέρικα τα ξέρει αυτά Αλέξη;;;;

- Με όλα τα δαγκώματα ξέχασα να ενημερώσω πως από την προηγούμενη Πέμπτη έχει ξεκινήσει κι η καμήλα που μεταφέρει την ανάπτυξη από το Κατάρ. Διανύει 10 χιλιόμετρα τη μέρα.......

.....Προσοχή στα δαγκώματα!!!

madata.gr

1 σχόλιο: