Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ


     ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ
                                                                                  


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Η Τοπική Κοινότητα Πολυδρόσου σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας διοργανώνει...
την 16η Φεβρουαρίου ημέρα Σάββατο από ώρα 10.00 έως 13.00 στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πολυδρόσου «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ».

Σκοπός μας είναι να ενισχύσουμε την «ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ» που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και δυο χρόνια στο Γ.Ν. ΑΜΦΙΣΣΑΣ και έχει εξυπηρετήσει πολλούς συμπατριώτες μας.

 Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι από τις σημαντικότερες ανθρώπινες προσφορές, είναι μία από τις έμπρακτες εκδηλώσεις Ανθρωπισμού, Υπευθυνότητας και Ευαισθησίας.

Καλούμε κάθε Φίλο Αιμοδότη και όλους τους συγχωριανούς μας (από 18 έως 65 ετών) να συνδράμουν στην προσπάθεια της Κοινότητάς μας, για να μπορέσουμε να εμπλουτίσουμε το απόθεμα, σε μονάδες αίματος, της Τράπεζάς μας.


                                                                                                      Ο Πρόεδρος
                                                                                      της Κοινότητας Πολυδρόσου
                                                                                                  Νικόλαος Μολιώτης 

7 σχόλια:

  1. Ως ένας αθεράπευτος Σουβαλιώτης ,και με την ευκαιρία αυτής της ανάρτησης , χαιρετίζω με ικανοποίηση την , έστω και με καθυστέρηση ,διαφαινόμενη τυπική ή ουσιαστική και κατ'εμέ αναγκαία και υποχρεωτική συνεργασία της τοπικής Κοινότητος με το blog polydrososparnassou και εύχομαι αυτή η συνεργασία να μην είναι παροδική ,ευκαιρίας δοθείσης , λόγω της ανακοίνωσης - αγγελίας του κοινωνικού και αδιαμφησβήτητα σοβαρού και Θεάρεστου θέματος της Εθελοντικής Αιμοδοσίας .
    Αγαπητοί σντοπίτες Σουβαλιώτες ,
    υπο τις παρούσες συνθήκες που διέρχεται ο τόπος μας και τα συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγαπημένη μας Σουβάλα ,Θεωρώ ιδιαίτερα αναγκαία και επιβεβλημένη τη συνενόηση , σύμπνοια ,συνεργασία όλων μας και ιδιαίτερα όσων έταξαν εαυτόν να υπηρετήσουν τα συμφέροντά μας είτε απο θεσμικούς ρόλους είτε με ρόλο ανοικτού ενημερωτικού βήματος .
    Σίγουρα ο καθείς απο εμάς έχει τον δικό του τρόπο σκέπτεσθαι και ενεργείν με τον οποίο άλλοι μπορεί να διαφωνούν ,αλλά είναι υποχρεωμένοι να σεβασθούν απόλυτα και βέβαια μόνον όταν πρόκειτε για προσωπικοϊδιωτικά θέματα και επιλογές . Όταν όμως πρόκειτε για ζητήματα που άπτονται του συμφέροντος του κοινονικού συνόλου θα πρέπει τα ζητήματα αυτά να τείθενται στη μέγιστη δυνατή κοινωνική διαβούλευση ,να επιδιώκεται η κατα το μέγιστον δυνατόν σύμπνοια , συναίνεση και χρυσή τομή και όχι να λειτουργούμε εγωϊστικά ,υστερόβουλα και μικρόψυχα και κυρίως όταν έχουμε θεσμικό ρόλο στη μικρή μας κοινωνία ή ρόλο ενημερωτικό και διαμόρφωσης της κοινής γνώμης .
    ΄΄ Εν τη ενώσει η ισχύς ΄΄
    ΄΄ Οι καιροί ού μενετοί ΄΄
    Υ.Γ.
    Επί του κυρίου θέματος της Εθελοντικής Αιμοδοσίας θα πρότεινα στον Πρόεδρο της Κοινότητος και στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αμφίσσης να εξετάσουν τη δυνατότητα ,εάν μπορούν
    αιμοδότες συμπατριώτες μας που κατοικούν εκτός Σουβάλας να διαθέτουν αίμα προσερχόμενοι στα κέντρα αιμοδοσίας της πόλης που κατοικούν και αυτό να αποστέλεται στην τράπεζα αίματος της Κοινότητάς μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καί μια και οι *καιροί ου μενετοί*,όπως και εσύ διαπιστώνεις , αφού ετσι είναι, ποιά είναι η αποψή σου αγαπητέ πρώην Προεδρε του Λαογραφικού για την στάση και αντιμετώπιση , απο την Κοινότητα , τον Αξιότιμο κο Πρόεδρό της , την παρέα του και τούς Αφέντες της Αμφισσας , της πολύκροτης υποθεσης του Δρακοπουλολατομείου και του σημερινού τραγικού αδιεξόδου?
    Έπραξαν τα δέοντα η .... αγρόν αγόρασαν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΥΠΩΣΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ OΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΠΡΑΤΤΩ .
    ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΡΩΤΑ ;;;
    ΕΠΑΝΕΛΘΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕΙΖΩΝΟΣ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ( ΔΗΜΟΥ , ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ .
    ΓΙΑΤΙ ΄΄ΑΝΩΝΥΜΟΣ΄΄ ΦΙΛΤΑΤΕ ;;; ΓΙΑΤΙ ;;; ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΥΛΟΓΕΣ . ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ;;; ΣΚΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ (ΑΚΟΜΑ..) ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ -ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ..ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ(ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ?) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ (ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ .. ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΡΟΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ.
    ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΠΑΡΝΑΣΣΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΣΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΙΑΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ...ΨΕΥΤΟΝΤΑΗ ΛΑΤΟΜΑΡΧΗ.
    ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

    *ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΩΣ . ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΕΡΩΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΑΝΤΩ .ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΄΄ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΄΄ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΠΕΡΣΟΤΕΡΟΙ ,ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ , ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Ή ΣΚΙΑΖΟΝΤΑΙ Ή ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ . . .
    ΑΥΤΑ ΚΑΙ . . . ΤΕΛΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΟΘΗ ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ *ΡΑΒΔΟΣ ΕΝ ΓΩΝΙΑ ΑΡΑ ΒΡΕΧΕΙ.....


    *ΚΑΙ ΟΜΩΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ9 Φεβρουαρίου 2013 στις 2:05 μ.μ.

    ΕΣΕΙΣ ΟΙ¨ΑΝΩΝΥΜΟΙ¨ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ¨ΣΥΝΤΡΙΠΠΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ¨ ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΕΡΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
    ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ , ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΣΑΝ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΣ , ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΣΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΜΕ, ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΔΙΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ, ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΣΑΣ ΕΙΜΑΤΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή