Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Η αόρατη δημοκρατία


Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αναφερόμενος στην ένοπλη επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη λεωφόρο Συγγρού, δήλωσε:
 «Έναν άνθρωπο μπορείς να τον πυροβολήσεις. Ένα κτίριο μπορείς να το πυροβολήσεις. Τη δημοκρατία, όμως, δεν μπορείς να την πυροβολήσεις. Πώς να ...
πυροβολήσεις κάτι που δεν υπάρχει;».
Εν τω μεταξύ, απορία έχει προκαλέσει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία το γεγονός ότι οι δράστες της επίθεσης γνώριζαν σε ποιο σημείο του κτιρίου βρίσκεται το γραφείο του Αντώνη Σαμαρά.
Οι υποψίες για την επίθεση στρέφονται στους στενούς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά αλλά και στον Θεό.
Όπως δήλωσε αξιωματικός της Αντιτρομοκρατικής, θα πρέπει να απαντήσει ο Αντώνης Σαμαράς αν στις συνομιλίες που είχε με τον Θεό –όπως δήλωσε πρόσφατα- του έχει αποκαλύψει πού βρίσκεται το γραφείο του.
http://pitsirikos.net

2 σχόλια:

  1. ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΣΥΜΠΗΡΩΣΕΙ,ΟΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΒΙΑΣ,--ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ --ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤ'ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ,ΧΤΥΠΗΣΕΙ ,ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ --ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ..
    Η ΣΦΑΙΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΕΝΑ ΤΖΑΜΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ,ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.....
    Ν.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΧΑΣΕ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ Α.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή