Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΙΡΡΑΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ

Η απάντηση του Ολυμπιακού Κίρρας ( http://karteria1.blogspot.gr)  η οποία  όμως δεν περιέχει ούτε δυο λέξεις για τα γεγονότα που έγιναν στον αγώνα με τον Διαγόρα Πολυδρόσου και κυρίως μια συγνώμη όπως έπραξαν κάποιοι άλλοι από το σύλλογό τους.
Η απάντηση:

Κίρρα 14 Ιανουαρίου 2013
Ο ρόλος των διαχειριστών site δεν είναι να διαδίδουν συκοφαντίες.... αλλά να δημοσιογραφούν κάνοντας σοβαρή και έγκαιρη δουλεία με σεβασμό προς το κοινό, με τιμιότητα, χωρίς υπερβολές και ανήθικους υπαινιγμούς.
Δυστυχώς όμως αυτό συμβαίνει στην πόλη της Ιτέας κι έτσι συχνά – πυκνά, ανάλογα με τα “γούστα” του καθενός, να βλέπουνε να κυκλοφορούν δημοσιεύματα παντελώς ανυπόστατα, ατεκμηρίωτα και 100% συκοφαντικά.                                                            
Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακού Κίρρας, καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την προσπάθεια ορισμένων να σπιλώσουν τον αγώνα, που έχουμε δώσει για να φέρουμε την ομάδα μας στην 3η θέση του πρωταθλήματος διεκδικώντας επάξια την άνοδο στη Ά κατηγορία. Οι ψίθυροι και οι συκοφαντίες δε μας αφορούν.
Εμείς, τα παιχνίδια τα κερδίζουμε και τα χάνουμε μέσα στα γήπεδα. Είμαστε υπερήφανοι για την ιστορία του Συλλόγου μας, που πάντα πρωτοστατεί στους αγώνες για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου, είμαστε υπερήφανοι γιατί μια νεανική ομάδα διεκδικεί την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία και δηλώνουμε ότι οι συκοφαντίες δε μας πτοούν αλλά μας κάνουν πιο δυνατούς και πιο ενωμένους. Η οικογένεια του Α.Σ Ολυμπιακού Κίρρας δε σπιλώνεται, ούτε συκοφαντείται.
Η διοίκηση του Ολυμπιακού Κίρρας έχει και “φωνή” και πυγμή και δεν πρόκειται να σιωπήσει. Θα τοποθετείται και θα παρεμβαίνει όποτε το κρίνει σκόπιμο είτε αυτό αρέσει σε κάποιους, είτε όχι. Η εποχή της “ανοχής” τελείωσε».
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Για το  Δ.Σ.
 
Δ/νση: Δεδούση 43 Κίρρα Φωκιδας ΤΚ: 33200 Α.Φ.Μ: 999918245 Εmailolympiakoskirras@yahoo.gr 

ΠΗΓΗ : http://karteria1.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου