Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

"ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ" 2012.11.18


Παρά τα σφιχτά και αλλεπάλληλα οικονομικά δεσμά που μας έχουν περιζώσει σαν χώρα και σαν κοινωνία, υπάρχει ακόμα η ανάγκη των ατόμων για μικρές τουλάχιστον και οικονομικές, αλλά ουσιαστικές εκδρομικές "αποδράσεις," έστω και σαν ένα είδος άμυνας...
σε αυτό το νοσηρό κλίμα που λίγο ως πολύ βιώνουμε σαν χώρα και σαν άνθρωποι και για το οποίο καθημερινά μας "βομβαρδίζουν" σκληρά και τα κάθε είδους ΜΜΕ.
    Σε τέτοιου είδους προορισμό, ολοκληρωμένου, προσιτού και ποιοτικού τουρισμού μεταβάλλεται βαθμιαία η Αμφίκλεια Φθιώτιδας και τα Σαββατοκύριακα ιδιαίτερα, το αποδεικνύει έμπρακτα με την παρουσία αυξημένου αριθμού επισκεπτών οι οποίοι απολαμβάνουν ένα σωστό τουριστικό προϊόν, ικανό να ευχαριστήσει τα πολλαπλά περιηγητικά τους ενδιαφέροντα. (Θρησκευτικός, ιστορικός, περιβαλλοντικός, αθλητικός, λαογραφικός, γαστρονομικός τουρισμός κλπ). Επειδή εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο, επιβάλλεται ιδιαίτερη προσοχή και ενδιαφέρον από όλους και ιδιαίτερα από τους επαγγελματίες του χώρου και τις τοπικές αρχές, για την διαφύλαξη και αξιοποίηση του "κεφαλαίου" ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ, με στόχο την ζητούμενη ήπια μορφή ανάπτυξης παράλληλα με την διατήρηση των τοπικών χαρακτηριστικών. 
Δ. Ι. Καλπύρης
        Αμφίκλεια       
ΥΓ: Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι από την επίσκεψη [18.11.2012] στην Αμφίκλεια, της Μουσικής Παρέας Συνταξιούχων Ο.Τ.Ε. & Φίλων, Νομού Φθιώτιδας. 
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου