Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Λαμία: Κλειστά μεθαύριο Τετάρτη καταστήματα και επιχειρήσεις

Κάλεσμα για δυναμικό παρόν στην απεργία της Τετάρτης από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ν. Φθιώτιδας και τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας...
Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, συγκέντρωση και πορεία θα πραγματοποιήσουν από κοινού την Τετάρτη το πρωί στη Λαμία οι επαγγελματοβιοτέχνες και οι έμποροι...
"Τα λουκέτα χτυπάνε την πόρτα μας...Καλούμε όλους τους συναδέλφους να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους και να συμμετέχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις...", αναφέρουν μεταξύ άλλων στην κοινή ανακοίνωση-κάλεσμα τα Δ.Σ της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και του Εμπορικού Συλλόγου.
Διαβάστε όλο το κείμενο της ανακοίνωσης:

"Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ν. Φθιώτιδας και ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας σε κοινές συνεδριάσεις των Δ. Σ. τους, με θέμα : « Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της 26ης Σεπτεμβρίου 2012» και με δεδομένες τις αποφάσεις της ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ για κοινή δράση με ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, συναποφασίσαμε τα παρακάτω:

1. Να παραμείνουν κλειστές όλες οι επιχειρήσεις την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012 μέχρι τις 3 το μεσημέρι.
2. Να πραγματοποιήσουμε από κοινού την Τετάρτη 26-09-2012, στις 10 το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην αίθουσα της Ομοσπονδίας, Όθωνος 3 Λαμία και στη συνέχεια όλοι μαζί, σε πορεία, να περάσουμε από όλες τις πλατείες που θα γίνονται συγκεντρώσεις, να τους απευθύνουμε χαιρετισμό και να τους δώσουμε μήνυμα ελπίδας και ενότητας , πέρα και έξω από τα πολιτικά κόμματα.
3. Να διαχυθεί στους συμμετέχοντες συναδέλφους και την κοινωνία γενικότερα, το μήνυμα ότι πρέπει να μείνουμε όρθιοι, να μην μας κυριεύσει το σύνδρομο της παραίτησης, της απογοήτευσης, της κατάθλιψης και της απελπισίας, αλλά της κοινωνικής συνοχής, της αλληλεγγύης , της ελπίδας, της ΕΝΟΤΗΤΑΣ, της αξιοπρέπειας του πολίτη και της άμυνας απέναντι στην επιχείρηση τρομοκρατίας που έχουν εξαπολύσει εναντίον μας.
4. Να τονίσουμε σ΄όλους αυτούς ( Κυβέρνηση- Πολιτικά Κόμματα – ΤΡΟΙΚΑ ) ότι με τα νέα μέτρα των 12 δις και πλέον ευρώ, προστίθεται άλλος ένας σκληρός και επώδυνος κρίκος στην αλυσίδα που κρατά την οικονομία στην ύφεση, στην ανεργία, στην απραξία, στην έξαρση των λουκέτων και οδηγεί την κοινωνία στην γενικευμένη φτωχοποίηση, ότι:

Δεν θα παραιτηθούμε

Δεν θα υποταχθούμε

Δεν θα μας εξαφανίσουν

Θα μείνουμε όρθιοι !!

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους και να συμμετέχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις

Τα λουκέτα χτυπάνε την πόρτα όλων μας.

Κανείς δεν θα βγει αλώβητος απ΄αυτή την κρίση."

Τα  Δ.Σ.

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου