Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Ράλλυ Σπριντ Ελάτειας: Αποτελέσματα


Οι Λάμπρος Κύρκος – Γιώργος Πολυζώης με το Mitsubishi EVO IX πήραν τη νίκη στο Ράλλυ Σπριντ Ελάτειας το οποίο προσμετρούσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χωμάτινων Ράλλυ. Στη δεύτερη θέση...
ήταν οι Γρηγόρης Νιώρας – Κώστας Κακαλής με Subaru Impreza και το βάθρο συμπλήρωσαν οι Διονύσης Σπανός – Σωτήρης Γκότοβος με Subaru Impreza. Σπουδαία εμφάνιση έκανε ο πολύπειρος στους αγώνες off road Άρης Μαγιάφης που πήρε τη την πέμπτη θέση στη γενική με ένα Jeep Grand Cherokee και τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη δίπλα του, ενώ νικητές στην F2 ήταν οι Σάββας Λευκαδίτης – Μάριος Τσαούσογλου με Peugeot 206 Kit Car. Πίσω από το Λευκαδίτη ήταν οι Χαράλαμπος Γαζετάς – Γιώργος Φασκιώτης με Opel Corsa S1600 οι οποίοι ήταν ένατοι γενικής και μια θέση μπροστά τους, όγδοοι και νικητές στην Ομάδα Ε βρέθηκαν οι Κώστας Αντωνίου – Ηλίας Αγγελής με Ford Escort MKII. Στην Α5 η νίκη πήγε στο Toyota Yaris των Αντώνη Αγγελόπουλου – Χρήστου Δίπλα . 
Στην κατάταξη του Ράλλυ Σπριντ, νικητές σε επίπεδο γενικής ήταν οι Στέλιος Λαϊνόπουλος – Γρηγόρης Ανδριανόπουλος με Subaru Impreza και τους ακολούθησαν οι Λευτέρης Μάνδρουκας – Νίκος Τσάδαρης με την… ιστορική Porsche 911 RSR. Οι Μαγιάφης – Ρουμελιώτης ολοκλήρωσαν τρίτοι. Στην κλάση μέχρι 2.000 κ. εκ. η νίκη πήγε στους Αντωνίου Αγγελή, ενώ στην κλάση μέχρι 1.600 κ. εκ. επικράτησν οι Βασίλης Κούγιας – Ανδρέας Γρηγορόπουλος με Peugeot 206. Στα μικρά τη νίκη πήραν οι Θόδωρος Τσάκαλος – Σπύρος Τσέλιος με Toyota Yaris. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Rallye of Elatia pt.1.Elatia/Greece.23/9/2012.

Συνημμένα

  •   Πρωτάθλημα - Γενική κατάταξη
  •   Πρωτάθλημα - Αποτελέσματα 1ης ε.δ.
  •   Πρωτάθλημα - Αποτελέσματα 2ης ε.δ.
  •   Πρωτάθλημα - Αποτελέσματα 3ης ε.δ.
  •   Πρωτάθλημα - Αποτελέσματα 4ης ε.δ.
  •   Ράλλυ Σπριντ - Γενική κατάταξη
  •   Ράλλυ Σπριντ - Κατάταξη ανά κλάσεις
ΠΗΓΗ : omae-epa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου