Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου....

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Ξεκινά δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών από το Δήμο Δελφών

Π. Μερινόπουλος: «Να ξεκινήσουν όλα τα παιδιά απρόσκοπτα τη σχολική χρονιά» ....

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Δελφών, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς πραγματοποιεί για μία ακόμα φορά δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών, τα οποία ακολούθως θα διατεθούν σε παιδιά οικογενειών δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου. 

Η δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών ξεκινά από την Τρίτη 27 Αυγούστου 2024 και θα διαρκέσει έως και έως την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στα Γραφεία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Δελφών (επικοινωνία κ. Ιωάννα Καρατζόγλη τηλ. 2265072545) από τις 9:00 έως τις 15:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή). 

Ο Δήμος Δελφών καλεί πολίτες ή επαγγελματίες της περιοχής που επιθυμούν και μπορούν να βοηθήσουν, προσφέροντας τα απαραίτητα για τους μαθητές είδη (σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, ντοσιέ, στυλό, μολύβια, γόμες, ξύστρες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους κ.α.), τα οποία στη συνέχεια θα διατεθούν σε οικογένειας δικαιούχων της Υπηρεσίας Πρόνοιας. 

Ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, καθ’ ύλην αρμόδιος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Παναγιώτης Μερινόπουλος, απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής σε μία ακόμα δράση του Δήμου Δελφών, που σκοπό έχει τη στήριξη των αδύναμων κοινωνικών ομάδων της περιοχής, τονίζοντας πως αυτή τη φορά η στόχευση είναι ακόμα πιο σημαντική, καθώς αφορά στα παιδιά και το πως όλα θα μπορέσουν να εκκινήσουν τη νέα σχολική χρονιά με τα εφόδια που πρέπει για να συμμετάσχουν απρόσκοπτα στην εκπαιδευτική διαδικασία. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου