Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου ....Υψηλή κατηγορία κινδύνου πυρκαγιάς....

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

"Σταθμός 11 - Κωνσταντίνος Καβάφης"


 Όχι, δεν είναι τίτλος ποιήματος του ποιητή. Είναι ο σταθμός της καρδιάς σας, που κάθε χρόνο δίνει ζωή στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής και παλμό στους δρομείς που διέρχονται όλη τη νύχτα....


Με μεγάλη μας χαρά και πολλές εκπλήξεις... για αθλητές, συνοδούς και διοργανωτές, το Δ.Σ. του Πολιτιστικού - Μορφωτικού Συλλόγου "Αγία Παρασκευή Λοκρίδος" και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, μαζί με συγγενείς, φίλους και χωριανούς, θα βρισκόμαστε και φέτος στο πόστο μας, να εμψυχώσουμε τους δρομείς και να κεράσουμε τους επισκέπτες!
Η φιλοξενία, το κέφι και η ζωντάνια μας, έχουν φτάσει μέχρι τις Θεσπιές και τις Θερμοπύλες, αφού κάθε χρόνο οι αθλητές βαδίζουν στα χνάρια των ηρώων προγόνων μας, κουβαλώντας τις καλύτερες εντυπώσεις από τον σταθμό μας!
Αγαπητά μας μέλη, αγαπητοί συγχωριανοί, σας περιμένουμε και φέτος στο γνωστό μας "στέκι", να χειροκροτήσουμε τους δρομείς και το μεγαλείο ψυχής τους, συμβάλλοντας με τον τρόπο μας στη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού. Ραντεβού το Σάββατο 27 Ιουλίου 2024 στις 23:30! Ελάτε να μοιράσουμε όλοι μαζί χαμόγελα και θετική ενέργεια!!!
Με αθλητική διάθεση,
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου