Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Κυριακή 30 Ιουνίου, Σύναξις των Αγίων 12 Αποστόλων, Των Αγίων Πάντων...

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

"Ανδρέας Κατσιγιάννης και Γιάννης Παπαζαχαριάκης με τα σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας - Ρέντη, στο Κηποθέατρο Νίκαιας."

Στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας θα εμφανιστούν οι διεθνώς καταξιωμένοι Έλληνες μουσικοί και Καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη, Ανδρέας Κατσιγιάννης και Γιάννης Παπαζαχαριάκης, συμπράττοντας με τα μουσικά σύνολα του Ωδείου, την ερχόμενη Κυριακή 30 Ιουνίου 2024.....
Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Κατσιγιάννης θα εμφανιστεί με την Ορχήστρα Εγχόρδων του Ωδείου υπό την διεύθυνση της Σταυρούλας Μέντη και σολίστ τον ίδιο στο σαντούρι και τους Βασίλη Μαστοράκη & Αντώνη Μυτακίδη στις κλασικές κιθάρες. Στο τραγούδι είναι η γνωστή ερμηνεύτρια και μαέστρος χορωδιών Όλγα Καμηλάρη και ο νεαρός ταλαντούχος τραγουδοποιός Ιάσονας Μανούσος. Στην συνέχεια θα εμφανιστεί η νεοσύστατη Εστουδιαντίνα Ορχήστρα του Ωδείου σε παραδοσιακά μικρασιάτικα τραγούδια πάνω σε ενορχηστρώσεις και διεύθυνση του Ανδρέα Κατσιγιάννη. Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας θα εμφανιστεί η Λαϊκή Ορχήστρα του Ωδείου σε ενορχηστρώσεις και διεύθυνση του Γιάννη Παπαζαχαριάκη και διδασκαλία του καθηγητή μπουζουκιού και σολίστ του Ωδείου Γιάννη Λαμπράκη, σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη. Στο τραγούδι και στην αφήγηση των κειμένων είναι ο κορυφαίος ποινικολόγος και ζωγράφος Νίκος Χαραλαμπίδης με την συμμετοχή των Όλγα Καμηλάρη & Αντώνη Πλατσιδάκη. 
Τα μουσικά σύνολα του Ωδείου αποτελούνται από σπουδαστές και καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη. 
Η καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας είναι των Στέλιου Γκόλγκαρη & Βασίλη Μαστοράκη.

Η συναυλία θα αρχίσει στις 20.30, με ελεύθερη είσοδο.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου