Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Σάββατο του Λαζάρου, 27 Απριλίου. .....

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Σύσκεψη συντονισμού για το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Π. Ταγκαλής: «Ο Δήμος Δελφών και φέτος αρωγός σε μία διοργάνωση παγκόσμιας εμβέλειας»....

Σύσκεψη με στόχο την καλύτερη δυνατή οργάνωση του φετινού Οικονομικού Φόρουμ Δελφών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 13 Απριλίου 2024 στους Δελφούς, έλαβε χώρα σήμερα Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024, στη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών.

Παρουσία του Δήμου Δελφών, των διοργανωτών του Φόρουμ, εκπροσώπων της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ, του ΔΕΔΔΗΕ, αλλά και εταιρειών που θα αναλάβουν συγκεκριμένους τομείς ασφάλειας και υγείας, ετέθησαν και συζητήθηκαν ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της κάθε πλευράς, ανταλλάχθηκαν απόψεις και ελήφθησαν αποφάσεις προκειμένου με το συντονισμό όλων των δυνάμεων και φέτος η διοργάνωση να είναι άρτια, παρέχοντας προς τους εκατοντάδες συμμετέχοντες τις καλύτερες υπηρεσίες.

Ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, τόνισε κατά την τοποθέτησή του τη σημασία που έχει για την περιοχή η διοργάνωση του Φόρουμ, το οποίο έχει παγκόσμια εμβέλεια, σημειώνοντας παράλληλα πως ο Δήμος όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, σε συνεργασία με τους υπολοίπους εμπλεκόμενους φορείς, θα σταθεί αρωγός παρέχοντας τις υπηρεσίες του όπου απαιτηθεί, με στόχο όλοι να αποκομίσουν τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου