Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου, είναι του Αγίου Χριστοφόρου του μάρτυρος και του Προφήτου Ησαΐα......

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Ακαδημία ποδοσφαίρου Ιτέας: Ανταπάντηση στην κατάπτυστη ανακοίνωση της ΕΠΣ Φωκίδας.


 Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι στις 09.02.2024 και κατόπιν του αγώνα της  Γλυφάδας  Δωρίδας -Ακαδημία ποδοσφαίρου Ιτέας, προβήκατε σε μία κατάπτυστη ανακοίνωση κατά της ομάδας μας, που πυροδοτεί κατόπιν  εντολοδόχου  την αθλητική παρουσία μας, αποσκοπώντας στην μετρίαση της αθλητικής συμβολής της ερασιτεχνικής ομάδας  του σωματείου μας.....

Λαμβάνοντας υπόψη λοιπόν το φύλλο αγώνα και την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού ως φιλοξενούμενη ομάδα στο γήπεδο των Μαλαμάτων δεν υπήρχε καμία αναφορά κανενός προσώπου που δικαιούται να παραμείνει στον αγωνιστικό χώρο, βάσει του άρθρων 12 και 13 του ΚΑΠ( φυσική απουσία του προπονητή μας και ο δεύτερος αξιωματούχος είχε δηλωθεί  ως αθλητής στον αγώνα).

Παραφράσατε λοιπόν εντέχνως και παρουσιάσατε το φίλαθλό μας που αναφέρατε στο φύλλο αγώνα, ως φίλαθλο -αξιωματούχο στην ουσία της ομάδας ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΙΤΕΑΣ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, διότι έτσι σας «βολεύει» για  να  ικανοποιήσετε τα κίνητρα σύνταξης της κατάπτυστης ανακοίνωσης .

Μας εγκαλείτε επίσης και μας «κουνάτε το δάχτυλο», δίνοντας μαθήματα συμπεριφοράς προς τους εκπαιδευτές μας, καθότι αποτελούν πρότυπα νέων αθλητών.

 

Κύριε Πρόεδρε της ΕΠΣ Φωκίδας έως εδώ με την «περίεργη» στάση σας και οφείλετε εφεξής να επιμελείστε ενδελεχώς τη σύνταξη των  ανακοινώσεών σας, αποτυπώνοντας πλήρως το περιεχόμενο των φύλλων αγώνων  και όχι όπως εσείς θέλετε να το ερμηνεύετε.

 

Πιο συγκεκριμένα ,

1.    Στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ Φωκίδας αν δεν το γνωρίζετε συμμετέχει η ερασιτεχνική ομάδα του σωματείου μας που αποτελείται από αθλητές  έως και 40 ετών και όχι τα τμήματα υποδομής μας και οι εκπαιδευτές τους. Ας ξανασυστηθούμε λοιπόν.

Οι προπονητές της ερασιτεχνικής ομάδας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Φωκίδας είναι οι κύριοι,  Ανδρέας Καρανάσος (καθηγητής Φυσικής Αγωγής -προπονητής UEFA B)  και ο κύριος Αθανάσιος  Ελμακλής (,προπονητής UEFA  C και όχι φίλαθλοι της ομάδας μας.

 

2.   Θεωρείτε ότι η έως σήμερα συμπεριφορά των εκπαιδευτών μας που έχουν “ιδρώσει τη φανέλα” στους αγωνιστικούς χώρους και συνεχίζουν να το πράττουν  σας προσβάλλουν και με ποια κριτήρια το πράττετε;

Αντιλαμβανόμαστε την προσωπική πικρία και απογοήτευση κάποιων που προκάλεσαν πρώτοι το φίλαθλό μας  και ο παρατηρητής του αγώνα το παράφρασε, αποδίδοντας στο στιγμιαίο συμβάν μεγαλύτερη σημασία για τους δικούς του  λόγους και έχοντας την πένα του αλάθητου παρατηρητή.

Είναι  καταγεγραμμένο γεγονός άλλωστε ότι,  από την Ακαδημία ποδοσφαίρου Ιτέας έχουν αξιολογηθεί αθλητές και έχουν μεταπηδήσει σε ομάδες μεγαλύτερης  κατηγορίας και αυτό επίσης δεν αρέσει σε αρκετούς, όπως και η συχνή αναφορά των ίδιων των αθλητών στη συμβολή των προπονητών μας στη δική τους αθλητική ανέλιξη.

   Μονόδρομος αποτελεί λοιπόν να σας επιστρέφουμε τη «λάσπη» που επιχειρείτε να εκτοξεύσετε  στον προπονητή των τμημάτων υποδομής μας κ. Ιωάννη Λύτρα , που δεν έχει καμία σχέση ως αξιωματούχος της ερασιτεχνικής ομάδας του αθλητικού σωματείου μας και φυσικά και για τον συγκεκριμένο αγώνα Γλυφάδα -Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ιτέας.

Σας δηλώνουμε επίσης ότι η αθλητική καταξίωσή του , ευτυχώς δεν στηρίζεται στην κρίση του κ. Θωμά Σκαλτογιάννη . Η πολυετής  αθλητική -προπονητική του διαδρομή στην ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας αλλά και η ανταπόκριση που συνεχίζει να έχει στο χώρο των νεαρών αθλητών, αποτελούν τους βασικούς πυλώνες παραγωγής του θετικού προσήμου του στον χώρο του αθλητισμού.

   Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε αποσαφήνιση , αναφορικά με τα  τμήματα υποδομής και την ερασιτεχνική ομάδα που διαθέτουμε και που αγωνίζονται αυτά και Σας προτείνουμε να ασχοληθείτε εφεξής με ποιο ενδελεχή έλεγχο στη σύνταξη των εξερχομένων ανακοινώσεων , που σίγουρα θα εκδώσετε ,  σύμφωνα με τα όσα αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενημέρωσης, για τους αγώνες του πρωταθλήματος. 

  Η εκκωφαντική σιωπή μας έως σήμερα ελήφθη για αρκετούς από εσάς, είτε ως αδυναμία δήλωσης, είτε ως παραδοχή του απρεπούς  παραγόμενου αποτυπώματός σας  και σας επισημαίνουμε να μην παρουσιάζετε με τόση ευκολία την ανιδιοτελή και άοκνη προσφορά σας , καθότι γνωρίζουμε τη σημασία που δίνετε και την  απολαβή που έχετε ως παρατηρητές αγώνων σε μεγαλύτερη κατηγορία που συμμετέχετε διαρκώς. 

Σ’ έναν ήρεμο ποδοσφαιρικό αγώνα κατορθώσατε να κάνετε την «τρίχα  τριχιά».

      

 

                                                               Εκ του αθλητικού σωματείου

                                                             Ακαδημία ποδοσφαίρου Ιτέας   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου