Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου, είναι του Αγίου Χριστοφόρου του μάρτυρος και του Προφήτου Ησαΐα......

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου ταρτάν από το Δήμο Δελφών και τον Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας

Μία σημαντική ημέρα για το Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας

Παρουσία επισήμων, εκπροσώπων φορέων, αθλητικών σωματείων και πολιτών πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023....

τα  εγκαίνια του νέου ελαστικού τάπητα (ταρτάν) του Δημοτικού Σταδίου Άμφισσας, τα οποία διοργάνωσε ο Δήμος Δελφών και ο Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας. 

Ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση αυτού του σπουδαίου έργου για την αθλητική κοινότητα της περιοχής και όχι μόνο, καθώς το νέο ταρτάν στίβου είναι το πρώτο στο νομό Φωκίδας, το οποίο κατασκευάστηκε σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, καθιστώντας έτσι το Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας κατάλληλο και για την πραγματοποίηση επίσημων αθλητικών διοργανώσεων. Επίσης, ο κ. Ταγκαλής ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν για την πραγματοποίηση του έργου, βάζοντας ο καθένας το δικό του λιθαράκι στον εκσυγχρονισμό του Σταδίου. 

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν επίσης ο Μητροπολίτης Φωκίδας κ.κ. Θεόκτιστος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φωκίδας κ. Γεώργιος Δελμούζος, ο πρώην Δήμαρχος Δελφών και Πρόεδρος του ΑΣ Ηνίοχος κ. Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ανανεωτική Δύναμη Δ. Δελφών κ. Λουκάς Αναγνωστόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ. κ. Νικόλαος Λουπάκος και Γεώργιος Τσατσαρώνης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Άμφισσας κ. Παναγιώτης Μερινόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας κ. Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Φωκίδας κ. Φάνης Αγγέλους, Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.α. 

Με την ολοκλήρωση της τελετής των εγκαινίων έλαβαν χώρα οι διασυλλογικοί αγώνες «Κ14 (αγοριών-κοριτσιών) 2023-Δρομικό Τρίαθλο» και οι Αναπτυξιακοί Αγώνες Κ12, οι οποίοι διοργανώθηκαν από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολική Στερεάς & Εύβοιας, οι πρώτοι που διοργανώνονται υπό τις νέες συνθήκες στο Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου