Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου, είναι του Αγίου Χριστοφόρου του μάρτυρος και του Προφήτου Ησαΐα......

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Μήνυμα νίκης έστειλαν οι ετεροδημότες στην προεκλογική ομιλία της Αθανασίας Στιβακτή

Ελπιδοφόρος ο Οκτώβριος μετά το ηχηρό μήνυμα νίκης που έδωσαν οι ετεροδημότες μας, στη μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Αθήνα που ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. ....

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για την παρουσία και τη στήριξή τους, που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης!

Στην καρδιά της Αθήνας, οι άνθρωποι που αναγκάζονται να ζουν μακριά από τη γενέτειρα τους, κατέδειξαν με το ζεστό τους χειροκρότημα τον νικητή της επομένης των εκλογών. Κάθε χειροκρότημά τους και μία επιβράβευση για τα πεπραγμένα, κάθε χαμόγελό τους δείγμα εμπιστοσύνης στα πρόσωπά μας, κάθε αγκαλιά τους παρότρυνση για την συνέχιση της ανοδικής πορείας του Δήμου μας.

Παρότι βρίσκονται μακριά από τα χωριά τους, παρακολουθούν με ενδιαφέρον και αγωνία τα τοπικά ζητήματα, έχουν λόγο και άποψη και οραματίζονται έναν δήμο σύγχρονο και ανθρώπινο. Εμείς τους αναλύσαμε το έργο μας και τις μελλοντικές μας δράσεις, τους παρουσιάσαμε το πρόγραμμα και τους υποψηφίους μας και δεσμευτήκαμε ότι η επόμενη μέρα θα είναι αυτή που ονειρεύονται, ώστε ο αγαπημένος τους τόπος να τους δίνει πάντοτε λόγους να επιστρέφουν. Υπερήφανοι, ικανοποιημένοι και χαρούμενοι!

Με αισιοδοξία και πίστη, στην ορθή κρίση των πολιτών, Συνεχίζουμε Δυναμικά για "Έναν Δήμο... Ένα Μέλλον!".









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου