Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου, είναι του Αγίου Χριστοφόρου του μάρτυρος και του Προφήτου Ησαΐα......

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Προς υποψήφιους αυτοδιοικητικούς συμβούλους

Για να πάει καλά η μέρα (κι η υπόλοιπη εβδομάδα ως τις εκλογές). Συμβουλές προς υποψήφιους αυτοδιοικητικούς συμβούλους:....

- ΔΕΝ συνεχίζουμε τις ύβρεις και τις καταγγελίες στον αντίπαλο, 

1: γιατί η δυσφήμιση του αντιπάλου ειναι διαφήμιση του, 

2. Προκαλούμε απάντηση του και μπορεί να μας "χώσει"... τρίποντο σε άδειο καλάθι και να φέρουμε αντίθετο αποτέλεσμα απο το προσδοκώμενο, 

3. εστιάζουμε στην παρουσίαση ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (μπας και το μάθουν κι οι πολίτες) γιατί το: " έχω ενα εξαιρετικό πρόγραμμα", ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ! 

- ΔΕΝ παίρνουμε τηλέφωνα στα σπίτια του κοσμάκη ΟΥΤΕ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ να ζητάμε ψήφο και να δίνουμε ψηφοδελτια μας τάζοντας (κι απειλώντας καμιά φορά...) γιατί ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ να ζητάει το δάνειο της ούτε...πλασιέ να πουλάει τάπερ! Κινδυνεύουμε αντί να μας ψηφίσουν να μας μαυρίσουν στην κάλπη και καμιά φορά στο... ξύλο.

- ΔΕΝ βγαίνουμε στο... τικ τοκ με... βαρυσήμαντα μηνύματα με την συνοδεία μουσικής, γιατί τα πιτσιρίκια δεν ψηφίζουν κι όσοι ψηφίζουν γελάνε μαζί μας. Ας αρκεστούμε στο fb .

- ΔΕΝ είμαστε υποψήφιοι... πρωθυπουργοί, αρα προσέχουμε συνθήματα που "αναμασάμε", 

1ον: γιατί τα εχουν πεί πρώτοι άλλοι 

και 2ον: "μαυρίστηκαν" αυτοί που τα είπαν. 

Αυτά και ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ για να μπορούμε να λέμε μια "καλημέρα" και μετά τις 8/10, γιατι κάποιοι ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ!!

Lilly Liakoni


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου