Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη, 8 Μαΐου....Εορτασμός ανεύρεσης Αγίας Εικόνας Ευαγγελιστή Λουκά στην Πολύδροσο.....

Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Νέα υποψηφιότητα Δημοτικού Συμβούλου στη Δ.Ε. Γαλαξιδίου

Η παράταξη «Επιλογή Ευθύνης», με υποψήφιο Δήμαρχο Δελφών τον κ. Παναγιώτη Ταγκαλή, ανακοινώνει την υποψηφιότητα του κ. Ανδρέα Ζαχαρόπουλου, εν ενεργεία Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου, ως υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου στη Δ.Ε.  Γαλαξιδίου....


 

Είμαι ο:

Γεννήθηκα στην Άμφισσα το 1975, μεγάλωσα στους Άγιους Πάντες και στο Γαλαξίδι, όπου και είναι η μόνιμη κατοικία μου μέχρι τώρα. Είμαι πατέρας ενός γιου 20 ετών. Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος στην εταιρεία «Γαλαξίδι Θαλάσσιες Καλλιέργειες». Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκίνησε το 2019 όταν και εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Γαλαξιδίου με τον συνδυασμό «Επιλογή Ευθύνης» με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Ταγκαλή.

Από την πρώτη μέρα της θητείας μας ο Δήμαρχος μου εμπιστεύθηκε τη θέση του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής. Στη συνέχεια με όρισε υπεύθυνο Κτηματολογίου, υπεύθυνο Διεύθυνσης ΚΕΠ και για 2 χρόνια υπεύθυνο για το «Βοήθεια στο Σπίτι».

Γιατί Επιλογή Ευθύνης:

Η εμπιστοσύνη του κ. Ταγκαλή, τόσο σε μένα όσο και στους υπόλοιπους συνεργάτες, δείγμα της σημασίας που αποδίδεται στην ομαδική δουλειά, υπό τις πολιτικές κατευθύνσεις φυσικά του ιδίους, αποτελεί το θεμέλιο της επιτυχούς αυτής θητείας..

Επιλέγω τη συνέχιση της κοινής μας πορείας, καθώς ο εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, αλλά και η παράταξή μας, αποτελείται από ανθρώπους με όρεξη για δουλειά και όραμα για τον τόπο μας, τα αποτελέσματα των οποίων έχουν ήδη φανεί.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου