Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη, 8 Μαΐου....Εορτασμός ανεύρεσης Αγίας Εικόνας Ευαγγελιστή Λουκά στην Πολύδροσο.....

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Νέα υποψηφιότητα για την παράταξη ¨Επιλογή Ευθύνης¨

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Άμφισσας ο κ. Λεωνίδας Φουσέκης ....

Η παράταξη «Επιλογή Ευθύνης», με υποψήφιο Δήμαρχο Δελφών τον κ. Παναγιώτη Ταγκαλή, ανακοινώνει την υποψηφιότητα του κ. Λεωνίδα Φουσέκη, ως υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου στη Δ.Ε..  Άμφισσας. 

Είμαι ο: 

Γεννήθηκα στην Άμφισσα. Είμαι ο δεύτερος γιος του Αθανασίου και της Αθανασίας Φουσεκη αγωνιστών της ζωής. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ζω στην Άμφισσα με εξαίρεση τις σπουδές μου στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και της εκπλήρωσης της Στρατιωτικής μου θητείας στην φιλόξενη περιοχή του Έβρου.  Εδώ μεγάλωσα, πήγα σχολείο και εξελίχθηκα επαγγελματικά.

Είμαι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός  Ε.Μ.Π, Ελεύθερος επαγγελματίας ασχολούμενος με  την  μελέτη και την επίβλεψη ιδιωτικών τεχνικών έργων και με   εργολαβίες δημοσίων έργων με ιδιόκτητο τεχνικό  γραφείο

Υπήρξα Μόνιμος μηχανικός του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε στον τομέα αποκατάστασης σεισμοπλήκτων.

Υπήρξα Πρόεδρος του συλλόγου των ελευθέρων επαγγελματιών μηχανικών Νομού Φωκίδας και Πρόεδρος του Συλλόγου  των Πολιτικών Μηχανικών Νομού Φωκίδας.

Έχω δυο υπέροχα παιδιά τον Θανάση που σπουδάζει σκηνοθεσία και την Σοφία που σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών


Γιατί Επιλογή Ευθύνης: 

Αποδέχτηκα την Πρόσκληση του Δήμαρχου Παναγιώτη Ταγκαλη  για πολλούς λόγους. Είναι αληθινός, αεικίνητος και έχει καταφέρει να είναι Δήμαρχος και φίλος ταυτόχρονα. Επιτυχημένος ελεύθερος επαγγελματίας διάλεξε να προσφέρει στον Δήμο.

Η καθημερινή επαφή λόγω της επαγγελματικής μου ενασχόλησης  με τους συμπολίτες μου αλλά και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του Δήμου Δελφών  αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για να είμαι υποψήφιος με την παράταξη του κ. Ταγκαλη, ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα γιατί με ενδιαφέρει να προσφέρω στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω μόνιμα. Θεωρώ ότι ο ίδιος και η ομάδα του είμαστε άνθρωποι με αρχές και αξίες, αγαπάμε τον τόπο μας και τους ανθρώπους του και θα εργαστούμε σκληρά για το κοινό καλό. 

Το όνειρό μας για τον Δήμο μας, είναι κοινό. Ένας Δήμος  με ίσες ευκαιρίες για όλους, με υποδομές τις οποίες θα κληρονομήσουν οι νέες γενιές, με καινοτόμες ιδέες, με πολιτιστικές δράσεις, με πολύ αθλητισμό. Μια ομάδα που δουλεύει σκληρά για να πετύχει πάντα µε συνέπεια, προγραμματισμό και ειλικρίνεια προς τον πολίτη. Συνεχίζουμε το έργο  για να μεταμορφώσουμε τον Δήμο μας, όπως όλοι τον έχουμε οραματιστεί. Ένα  φιλικό, έξυπνο, με αειφόρο ανάπτυξη, ανθρώπινο Δήμο.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου