Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη, 8 Μαΐου....Εορτασμός ανεύρεσης Αγίας Εικόνας Ευαγγελιστή Λουκά στην Πολύδροσο.....

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Άμφισσας ο κ. Σωτήρης Σωτηρόπουλος

Η παράταξη «Επιλογή Ευθύνης», με υποψήφιο Δήμαρχο Δελφών τον κ. Παναγιώτη Ταγκαλή, ανακοινώνει την υποψηφιότητα του κ. Σωτήρη Σωτηρόπουλου, πρώην Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α. και εν ενεργεία εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου, ως υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου στη Δ.Ε.  Άμφισσας. ....

Δήλωση του κ. Σωτήρη Σωτηρόπουλου: 

Για άλλη μια φορά επέλεξα να είμαι παρών! Αυτή την φορά ο αγώνας μας έχει στόχο, είναι κοινός και δεν είναι άλλος από τον Δήμο Δελφών! Όποιος και εάν είναι ο αυριανός Δήμαρχος θα πρέπει να καταβληθεί μεγάλη και κοινή προσπάθεια απ' όλους, δίνοντας την μάχη ο καθένας απ' το δικό του μετερίζι, με απώτερο στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας. Οι περισσότεροι από εμάς τους υποψηφίους έχουμε "δώσει τις εξετάσεις μας".  Ο Δήμαρχος και προσωπικά ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑ καταφέραμε, με την βοήθεια των συνεργατών μας, να καταστεί βιώσιμη η επιχείρηση, την ώρα που σε άλλες περιοχές της Ελλάδας οι ΔΕΥΑ πτωχεύουν η μία μετά την άλλη, καταφέραμε να εντάξουμε έργα που ξεπερνούν τα 40 εκατ. ευρώ, πολλά από τα οποία ήδη έχουν δημοπρατηθεί και υλοποιούνται! Καταφέραμε σε όλες τις πολιτικές συναντήσεις και τις ημερίδες να μιλούν για το παράδειγμα της ΔΕΥΑ Δήμου Δελφών!

Έχοντας ως παρακαταθήκη την πορεία μου στην ΔΕΥΑ, δηλώνω παρών με στόχο να πετύχουμε και στον Δήμο Δελφών. Να κάνουμε τον Δήμο μας αγαπημένο προορισμό, με κατάλληλες και καίριες παρεμβάσεις σε υποδομές και αναπτυξιακά έργα που θα προσελκύσουν τους νέους και θα τονώσουν την τοπική οικονομία. 

Ο Δήμος μας έχει μεγάλη ιστορία, έχει παρόν και πρέπει να εξασφαλίσουμε ένα σίγουρο και εύρωστο μέλλον. Σε αυτόν τον αγώνα, που ξεκίνησα από το 2019, σας θέλω όλους και όλες δίπλα μου για να τον συνεχισουμε και να τον ολοκληρώσουμε προς όφελος του Δήμου μας!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου