Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 


Ενημέρωση σχετικά με δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στην ιστοσελίδα.....

Το σύνολο των κειμένων που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα www.polydrososparnassou.blogspot .com (εφεξής «Ιστοσελίδα»), τα κείμενα της περιοχής, τα άρθρα κάθε είδους, και κάθε εν γένει δημοσίευση (εφεξής «Κείμενα») αποτελούν πρωτότυπα πνευματικά έργα και προστατεύονται από τις κείμενες διατάξεις του εσωτερικού, ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητά η εν όλω ή εν μέρει αντιγραφή, αναπαραγωγή, δημοσίευση, διασκευή και χρήση σε παράγωγο έργο, μετάφραση και εν γένει κάθε είδους χρήση των Κειμένων, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του δημιουργού τους, που είναι ο/η υπογράφων/υπογράφουσα κάθε κειμένου (είτε με το πραγματικό ονοματεπώνυμό του, είτε με ψευδώνυμο), καθώς και ο ιδιοκτήτης της Ιστοσελίδας (η σχετική επικοινωνία για την υποβολή του αιτήματος χορήγησης της άδειας γίνεται στο polydrosos.parnassos@gmail,com

Κατ’ εξαίρεση, επιτρέπεται η αναδημοσίευση των Κειμένων, χωρίς προηγούμενη άδεια του δημιουργού ή/και τoυ ιδιοκτήτη της Ιστοσελίδας, αποκλειστικά και μόνο στο διαδίκτυο, για προσωπικούς και μόνο σκοπούς, αποκλειομένου του σκοπού επίτευξης κέρδους από την αναδημοσίευση, υπό την προϋπόθεση ότι το Κείμενο θα αναδημοσιεύεται μαζί με το σύνδεσμο (link) της Ιστοσελίδας, όπου και όπως ακριβώς δημοσιεύθηκε αρχικά, κατά τρόπο ώστε να προκύπτουν με σαφήνεια τόσο η προέλευση του Κειμένου από την Ιστοσελίδα, όσο και ο εκάστοτε δημιουργός του. Διευκρινίζεται ως εκ περισσού ότι το Κείμενο πρέπει να αναδημοσιεύεται αυτούσιο, στο σύνολό του, χωρίς καμία προσθήκη, περικοπή ή οποιαδήποτε άλλη αλλοίωση, προκειμένου η αναδημοσίευσή του να εμπίπτει στην παρούσα εξαίρεση.

Σε ό,τι αφορά τις φωτογραφίες που συνοδεύουν τα Κείμενα, αυτές προστατεύονται επίσης από την κείμενη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας και επιτρέπεται η αναδημοσίευσή τους μόνο κατόπιν προηγούμενης άδειας από το δημιουργό ή τον έχοντα το δικαίωμα εκμετάλλευσής τους. Η εξασφάλιση της άδειας χρήσης φωτογραφιών που δημοσιεύονται στην Ιστοσελίδα (για τις οποίες ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας έχει εξασφαλίσει άδεια χρήσης μόνο για τη συγκεκριμένη εκάστοτε δημοσίευση) αυτοτελώς, ανεξάρτητα δηλαδή από το Κείμενο που συνοδεύει, εναπόκειται στην αποκλειστική ευθύνη εκείνου που θα επιλέξει να τις αναδημοσιεύσει.

Το σύνολο του layout, τα γραφικά, η παραμετροποίηση, το domain name www.polydrososparnassou.blogspot.com και ό,τι εν γένει συνδέεται με την εμφάνιση, τη λειτουργία και τον τρόπο χρήσης της Ιστοσελίδας ανήκουν στον ιδιοκτήτη της και προστατεύονται από τη νομοθεσία περί πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας.

Τα άρθρα έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα. Ιδιαίτερα για θέματα υγείας και διατροφής θα πρέπει πάντα να λαμβάνεται τη γνώμη του γιατρού σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου