Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΜΑΪΟΥ 2024 – ΑΓΙΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ .....

Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Ζωγραφίζοντας τα συναισθήματα

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να σας κάνω γνωστή την συμμετοχή μου στην ομαδική εικαστική έκθεση Emotion: ζωγραφίζοντας τα συναισθήματα, που θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή.....

Σας προσκαλώ λοιπόν, από το Σάββατο 27/5/23 έως την Πέμπτη 8/6/2023, στην οδό Κασσαβέτη 18, Κηφισιά - ΤΚ 14562.



Στην έκθεση αυτή -που επιμελείται η καλή φίλη εικαστικός, κ. Ράνια Καπελιάρη- συμμετέχω, με κάποια από τα νεότερα έργα μου, τόσο από τα «Μουσικά», όσο και με την σειρά «Πλοία, Χρόνος και Ύδωρ», που δεν είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω μέχρι σήμερα.

Η παρουσία σας θα είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μένα!

Ακόμη, με την ευκαιρία αυτή, σας ενημερώνω ότι ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση της ιστοσελίδας μου www.theoharmanis.gr, που περιλαμβάνει πλέον, όλα σχεδόν τα παλαιότερα, αλλά και το σύνολο των νεότερων έργων μου, τις εκθέσεις που κατά καιρούς πραγματοποίησα ή συμμετείχα, τις συλλογές παλαιών ζυγαριών και ραδιοφώνων, καθώς και πληροφορίες για τους ξενώνες μας στην Κάτω Αγόριανη (Λιλαία), στον Παρνασσό.

Όσες και όσοι από τους φίλους επιθυμούν να μου στείλουν τις παρατηρήσεις τους για την ιστοσελίδα ή για έργα μου ή και απλά να επικοινωνήσουν μαζί μου, με χαρά θα σας απαντήσω!

Φιλικά

Θόδωρος Χαρμάνης









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου