Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου, είναι του Αγίου Χριστοφόρου του μάρτυρος και του Προφήτου Ησαΐα......

Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ «ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 2023»

Άσκηση ετοιμότητας, διεξήχθη στις 3 Απριλίου του 2023 ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00, στην προβλήτα του Δημόσιου Λιμένα Ιτέας.....

Το σενάριο της άσκησης περιλάμβανε, επιχείρηση Έρευνας – Διάσωσης και Κατάσβεσης πυρκαγιάς στο πλοίο Γενικού Φορτίου (General Cargo) «ΠΑΝΑΓΙΑ- ΞΕΝΙΑ», ιδιοκτησίας της Ναυτικής Εταιρείας «ΠΛΕΥΣΙΣ».

Για την διεξαγωγή της άσκησης, η οποία ολοκληρώθηκε με ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, έλαβαν μέρος εκτός από τις Πυροσβεστικές δυνάμεις της Π.Υ Άμφισσας και της Π.Υ Ιτέας, το Λιμεναρχείο Ιτέας, το ΕΚΑΒ, η ΔΕΔΔΗΕ καθώς και το Λιμενικό Ταμείο Φωκίδας.


Με την παρουσία τους τίμησαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Φωκίδας Δελμούζος Γεώργιος, ο Δήμαρχος Δελφών Ταγκαλής Παναγιώτης, ο Αντιδήμαρχος Ιτέας Τσατσαρώνης Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Γαλαξιδίου Γρίβας Ευθύμιος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ιτέας Λύτρας Ιωάννης, η Υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας Π.Ε Φωκίδας Κουτσού Αλεξάνδρα, η Υπεύθυνη Ασφαλείας του Λιμενικού Ταμείου καθώς και μέλη της Εθνικής Ομάδας Διάσωσης.

Από το Πυροσβεστικό Σώμα παρόν ήταν ο Περιφερειάρχης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας Αρχιπύραρχος Σίμος Αποστόλου και ο αναπληρωτής Λιμενάρχης Ιτέας Υποπλοίαρχος Λιμενικού Σώματος Τσελές Ιωάννης.


Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δ. ΜΠΑΛΤΑΣ

ΠΥΡΑΡΧΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου