Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τρίτη 16 Απριλίου 2024 σήμερα...Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών η Αικατερίνη Νικ. Φούρλα, εχθές το βράδυ......

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

"Συγκίνησαν το κοινό τους οι Active Member με το Apollon Guitar Trio στο Sailor."

Σε μία πρωτότυπη μουσική συνύπαρξη οι Active Member με το Apollon Guitar Trio (Γιώργος Γκόλγκαρης, Στέλιος Γκόλγκαρης, και Αντώνης Μυτακίδης), ....

"πάντρεψαν" το low bap με την κλασική μουσική και τους μεγάλους Έλληνες συνθέτες το βράδυ της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου  στην μουσική σκηνή Sailor στο Πέραμα, συγκινώντας το κοινό που αγκάλιασε με μεγάλη θέρμη το εγχείρημα.

Ήταν ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι, όπου η κλασική κιθάρα με συνθέσεις εποχής μπαρόκ, Λατινοαμερικάνων, Ευρωπαίων, Ελλήνων συνθετών και παραδοσιακής μουσικής συναντήθηκε με το κορυφαίο hip-hop  συγκρότημα, Active Member (B.D. Foxmoor, Sadahzinia), ερμηνεύοντας γνωστές τους επιτυχίες αλλά και συμβολικά τραγούδια της Ελληνικής και της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως την "Δραπετσώνα" του Μίκη Θεοδωράκη, "το Γυφτάκι" του Κώστα Χατζή, το "Ederlezi" του Γκόραν Μπρέγκοβιτς κ.α.

To Apollon Guitar Trio, είναι ένα από τα τρία κύρια σύνολα του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών.

Έχει συμμετάσχει στα Φεστιβάλ Κιθάρας Πειραιά, Αττικής, Μπλόκου Κοκκινιάς, Πελοποννήσου, Αμφίκαιας, Βόλου - Μαγνησίας, Καρδίτσας, Ιονίων Νήσων καθώς και στην Κιθαριστική Ακαδημία Παρνασσού.   

Έχει εμφανιστεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στο Κινηματοθέατρο Παλλάς στην Λευκωσία της Κύπρου, στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών,  στην Ελληνική Τηλεόραση, ενώ έχει συμπράξει με την Ελληνική Κιθαριστική Ορχήστρα στις συναυλίες της, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο Ηρώδειο.







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου