Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

"Συγκίνησε η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου με σολίστ τον Στέλιο Γκόλγκαρη στο Ορφανοτροφείο Βόλου το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου.»

Συγκίνησε το κοινό του Βόλου η ιστορική Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου, με Σολίστ, τον διεθνώς καταξιωμένο κιθαριστή Στέλιο Γκόλγκαρη, Πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών.....



Η συναυλία έγινε για φιλανθρωπικούς σκοπούς στο Ορφανοτροφείο Βόλου το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου με την συνεργασία της Λέσχης Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου και την σημαντική συμβολή της Βίκης Τσεκούρα. Η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου, ιδρύθηκε από τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών και είναι η μόνη κιθαριστική ορχήστρα που αναγνωρίζεται από τον Σύλλογο, στον Νομό Μαγνησίας αφού κατέχει την ονομασία Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου, με απόφαση του Πρωτοδικείου Βόλου. 

Στην συναυλία του Σαββάτου η ορχήστρα ερμήνευσε έργα γνωστών Ελλήνων & ξένων συνθετών υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Τάσου Ιωακειμίδη και σολίστ τον Πάρη Θεοδωράκη, την Αρετή Κουσμαλή και τον Ντίνο Γκρίνια. Τραγούδησαν ο Ιωάννης Διακογιάννης, η Κωνσταντίνα Αλεξίου και η Νατάσα Ράπτη.

Την εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Ορφανοτροφείου Βόλου, τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής του Νομού Μαγνησίας κος Μεϊκόπουλος, η πρώην Βουλευτής κα Χρυσοβελώνη, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Βόλου κος Ζαρκάδας-Βέργης και φυσικά ο Πρόεδρος του ορφανοτροφείου κος Θεοδώρου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου