Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης στην Ιτέα

Π. Ταγκαλής: «Στόχος η κεφαλαιοποίηση των αποτελεσμάτων μίας άρτιας διοργάνωσης»  ...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 22 έως 24 Ιουλίου το Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Νεανίδων Κ18 «ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΥΘΙΑ» 2022, στρέφοντας τα φώτα των φίλων του αθλήματος στο Δήμο Δελφών, καθώς πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Ιτέας. 

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος οι Εθνικές ομάδες κορασίδων των ΗΠΑ, της Αυστραλίας, της Ολλανδίας, της Ουγγαρίας και της Ελλάδας, με εκείνη των Ηνωμένων Πολιτειών να κατακτά την 1η θέση, 2η αναδείχτηκε η Ελλάδα και 3η η ομάδα της Ουγγαρίας. Η εν λόγω γιορτή του αθλήματος της υδατοσφαίρισης αποτέλεσε συνδιοργάνωση του Δήμου Δελφών με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας, την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και την υποστήριξη του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, ο Δήμος Δελφών βράβευσε τον παλαίμαχο αθλητική του Ν.Ο. Ιτέας και πρώην Πρόεδρό του κ. Θεόδωρο Κατσαρό για την πολυετή προσφορά του στο άθλημα.


Ευχαριστούμε για την άριστη συνεργασία τον Πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας κ. Κυριάκο Γιαννόπουλο, το Γενικό Γραμματέα κ. Στέφανο Αυγουλέα, την Ταμία της Κ.Ο.Ε., πρόεδρο του Ν.Ο. Χαλκίδας & πρόεδρο της Περιφερειακής Επιτροπής Ανατ. Στερεάς & Εύβοιας κ. Ελευθερία Σαραντίδου και την Πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας κ. Γεωργία Τριψάνα.

Επίσης ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φωκίδας κ. Γεώργιο Δελμούζο και τον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας κ. Νικόλαο Σουλιώτη για την Οικονομική υποστήριξη της διοργάνωσης,  καθώς και τους εθελοντές αλλά και το προσωπικό του Δήμου Δελφών, οι οποίοι σε συνθήκες καύσωνα μερίμνησαν για το άρτιο αποτέλεσμα της διοργάνωσης.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του Τουρνουά o Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής δήλωσε: «Η φιλοξενία στον τόπο μας μίας τόσο μεγάλης διοργάνωσης αποτελεί αφενός ευθύνη, ώστε όλα να πάνε καλά, αφετέρου όμως και μεγάλη ευκαιρία προβολής της περιοχής. Παίρνοντας κατά κοινή ομολογία άριστα στη διεξαγωγή του, ταυτόχρονα εξυπηρετήσαμε με τον καλύτερο τρόπο και το στόχο που είχαμε θέσει αποβλέποντας στην κεφαλαιοποίηση των αποτελεσμάτων του Τουρνουά. Οι αποστολές των Εθνικών ομάδων που έδωσαν το παρών είναι πλέον φορείς διαφήμισης του Δήμου Δελφών, μένοντας απόλυτα ευχαριστημένες από τα όσα συνάντησαν κατά την επίσκεψή τους. Κι αυτό αποτελεί κατάκτηση όλων όσοι εργάστηκαν για τη διοργάνωση».   

Να σημειώσουμε τέλος, ότι η Εθνική μας ομάδα αναχωρεί για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι (31/7 μέχρι 8/8). Της ευχόμαστε καλή επιτυχία!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου