Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Ξεκινούν εργασίες στο δημοτικό οδικό δίκτυο της Δ.Ε. Καλλιέων



«Ο Δήμος Δελφών συνεχίζει τις παρεμβάσεις στον τομέα της καθημερινότητας»....

Υπεγράφη η σύμβαση και σύντομα ξεκινούν οι εργασίες για την αποκατάσταση τμημάτων του δημοτικού δρόμου εντός της Δημοτικής Ενότητας Καλλιέων, σε σημεία που σήμερα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. 

Πιο συγκεκριμένα, το έργο με τίτλο «Αποκατάσταση οδοστρώματος Δημοτικού Οδικού Δικτύου Δ.Ε. Καλλιέων», περιλαμβάνει παρεμβάσεις συνολικού μήκους περίπου ενός χιλιομέτρου. Τα συγκεκριμένα τμήματα έχουν καταστραφεί με το πέρασμα το χρόνου, αλλά και από διάφορες επισκευές που έχουν γίνει κατά καιρούς σε υπόγεια δίκτυα κοινής ωφέλειας, με συνέπεια να είναι σε κακή κατάσταση κάνοντας δύσκολη την κίνηση οχημάτων και πεζών. Οι εργασίες θα ενισχύσουν την ασφάλεια για τους χρήστες τους, ενώ ταυτόχρονα συνεπάγονται και αισθητική αναβάθμιση της περιοχής. 

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 20.000,00 ευρώ και η χρηματοδότησή του προέρχεται από τους ΑΠΕ Οριζόντιες Δράσεις, ενταγμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Δελφών για το 2022. 

Σε δήλωσή του, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Καλλιέων κ. Χαρίλαος Αγαπητός, σημείωσε: «Όπως ενημερώνουμε συνεχώς, ο Δήμος Δελφών πραγματοποιεί σειρά παρεμβάσεων για τη βελτίωση του δημοτικού οδικού δικτύου, ενός εκ των σημαντικότερων προβλημάτων που χρίζουν παρέμβασης κάνοντας καλύτερη την καθημερινότητα των πολιτών. Υλοποιώντας έγκαιρα το Τεχνικό Πρόγραμμα, σειρά παίρνει η Δ.Ε. Καλλιέων, καθώς με την υπογραφή της σύμβασης άμεσα αναμένεται να ξεκινήσουν και οι εργασίες, η αποπεράτωση των οποίων θα μας δώσει ένα ασφαλέστερο, αλλά και αισθητικά καλύτερο δίκτυο».

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου