Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

Απάντηση σε Δελτίο Τύπου του… Βουλευτού κ. Ι. Μπούγα - Του Νίκου Δρόλαπα

Ο κ. Μπούγας, παραβλέποντας και τη  2η μεγάλη καταστροφή από πυρκαγιά του Ελαιώνα Άμφισσας, όπως και τη 1η του 2013, ανέλαβε να… αποκαταστήσει την αλήθεια ….με ψέματα.  Παραφούσκωσε ακόμη και τα στοιχεία για τα μέσα πυρόσβεσης.  Διαφορετικά στοιχεία δίνει η Αντιπεριφέρεια , διαφορετικά ο Δήμος Δελφών….

Αλλά,  δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Το τραγικό λάθος για τον, οποτεδήποτε γίνουν εκλογές απερχόμενο Βουλευτή είναι, ότι, μέχρι σήμερα,  ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ για την αποκατάσταση του καμένου Ελαιώνα, στο θελκτικότερο τμήμα του Δελφικού Τοπίου, για τη λήψη μέτρων για τη προστασία του, έστω, με τη κατασκευή αυτόνομου πυροσβεστικού δικτύου, για να μη συμβούν τα χειρότερα, που συνέβησαν. 

Αφού βλέπει ο κ. Μπούγας,  ότι δεν…« το κατέχει » το άθλημα της πολιτικής.  Δεν γνωρίζει για το κάθε θέμα τι πρέπει να κάνει και πώς να το κάνει. Το διαπίστωσε και τη πρώτη φορά Βουλευτής και αποσύρθηκε και τώρα βρήκε την ευκαιρία και ξαναήρθε, αγνοώντας ότι το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.

Η Φωκίδα δεν έχει τίποτα να ελπίζει από αυτόν, ούτε και από τον κ. Γ. Δελμούζο…. 

Γιατί, πάλι, δεν παραιτείται κανείς….

Γιατί, πάλι, δεν φταίει κανείς….

Γιατί, πάλι, θα τα κουκουλώσουν και  δεν θα τιμωρηθεί κανείς….

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου