Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Αγία Ευθυμία: ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2022 (5-21 Αυγούστου, δείτε όλο το πρόγραμμα)

Τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2022 επιστρέφουν κι αυτά στην κανονικότητα! Με ένα πολυήμερο, ιδιαίτερα πλούσιο και ποιοτικό πρόγραμμα. Για δεκαεπτά (17) συνεχείς ημέρες, από τις 5 έως τις 21 Αυγούστου, με διπλές εκδηλώσεις σε αρκετές ημέρες, με όλες τις εκδηλώσεις που τα κάνουν ξεχωριστά αλλά και με νέες ιδέες, τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2022 αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των συγχωριανών και φίλων.....

 

Μετά από δυο χρόνια, επανέρχονται στο πρόγραμμα δυο από τα «δυνατά χαρτιά» των ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΩΝ, η μεγάλη δημοτική βραδιά και το MIONIA RUN. Μαζί με αυτά ο Σύλλογός μας ετοίμασε ένα πρόγραμμα με εκδηλώσεις για όλους το οποίο σας παρουσιάζουμε στη συνέχεια. Σε συνεργασία με την Κοινότητα Αγίας Ευθυμίας, τον Δήμο Δελφών (Δίκτυο Δελφών) και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ΟΠΑΣΤΕ) είμαστε σίγουροι ότι τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2022 θα μείνουν στην ιστορία ως τα πιο επιτυχημένα. 

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς των εκδηλώσεών μας: την ΕΥΔΑΠ ΑΕ, την ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΕ, το ΜΥ ΚΤΕΟ, το Φαρμακείο της ΣΤΕΛΙΝΑΣ ΨΙΜΟΥΛΗ και το εργαστήριο γαλακτοκομικών ΤΑ ΠΑΝΩ ΑΛΩΝΙΑ της Αλεξάνδρας Γλυμή-Κοσκόρου.

Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου