Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών για αγόρια και κορίτσια στο χώρο του Γυμνασίου Άμφισσας

       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, διοργανώθηκε από την ΕΠΣ Φωκίδας,  ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών για αγόρια και κορίτσια στο προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Άμφισσας, σε ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα . ...

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στα  πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας   ``Hello Football Friend΄΄  και  εντάσσεται στο πλάνο της Ε.Π.Ο. «Μπάλα Παντού» και έχει ως στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος,  την  προσέλκυση στο ποδόσφαιρο αγοριών και κοριτσιών καθώς και την δημιουργία μιας νέας γενιάς αθλητών και φιλάθλων.

Δυναμικό παρόν έδωσαν με την συμμετοχή τους, οι ακαδημίες των ομάδων: 

 Ακαδημία ’94, Αμφισσαϊκός 2006,  Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ιτέας, Αστέρας  Ιτέας,  Ο Αετός  Λιδωρικίου, Τολοφώνας  Ερατεινής  και Παρνασσός  Αράχωβας.

Συμμετείχαν πάνω από 200 ποδοσφαιριστές  (αγόρια & κορίτσια ), με τους  προπονητές  και τους υπεύθυνους  των ακαδημιών τους . 

Επίσης  παρευρέθηκαν και στήριξαν την εκδήλωση, πολλοί γονείς των μικρών ποδοσφαιριστών, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και πολλοί φίλοι του αθλήματος. 

Η ΕΠΣ Φωκίδας, ευχαριστεί θερμά όλες τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου, που συμμετείχαν και τίμησαν την εν λόγω εκδήλωση, όλους τους προπονητές και τους υπεύθυνους των ακαδημιών αλλά και τους γονείς που παρευρέθηκαν. 

Επίσης ευχαριστεί τους τοπικούς φορείς που στήριξαν την δράση αυτή και τέλος ευχαριστεί την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που υπό την αιγίδα της διοργανώθηκε η δράση   «Hello Football Friend» . 


        ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ.    

           Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Η  ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 


           ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ                             ΧΡΗΣΤΙΝΑ ΦΩΣΤΙΕΡΗ 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου