Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Στήριξη Συμμετοχής Νηπιαγωγείου Πολυδρόσου


 Το νηπιαγωγείο μας στο Πολύδροσο συμμετέχει με μια μαθητική δημιουργία στον διαγωνισμό σχολείων, για βιώσιμη ανάπτυξη Bravo Schools. ....

Σας παραθέτω το link της συμμετοχής μας και θα ήθελα να σας ζητήσω να μας υποστηρίξετε με την ψήφο σας και να δημοσιευτεί στην σελίδα σας στο Facebook ώστε να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε περισσότερες ψήφους.  

Το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσετε στο link ΨΗΦΙΖΩ να καταχωρίσετε το email και τα στοιχεία που ζητάει η πλατφόρμα επικοινωνίας για να στηρίξετε την συμμετοχή μας!

https://bravo-schools.inactionforabetterworld.com/voting-by-school/nhpiagwgeio-polydrosoy.1566.html


Ένας κόσμος διαφορετικά φτιαγμένος...



Οι μαθητές με τη βοήθεια της νηπιαγωγού, στα πλαίσια της διεξαγωγής των εργαστηρίων δεξιοτήτων, κατασκεύασαν μια αφίσα για την προστασία των ζώων. Το μήνυμα της αφίσας είναι "Δεν θέλω να είμαι προστάτης των ζώων. Θέλω να φτιάξω έναν κόσμο όπου τα ζώα δεν χρειάζονται προστασία" και αυτό που θέλαμε να επισημάνουμε με αυτό τον τρόπο είναι ότι τα ζώα, η μόνη προστασία που χρειάζονται από τον άνθρωπο, είναι για να προστατευτούν από τις ανθρώπινες ενέργειες.

Τα υλικά και αναλώσιμα που χρησιμοποιήσαμε για την κατασκευή της αφίσας προυπήρχαν μέσα στην τάξη και προσπαθήσαμε να ανακυκλώσουμε όσο περισσότερο μπορούσαμε παλιότερες κατασκευές μας. Η αφίσα θα αναρτηθεί στον εξωτερικό χώρο του σχολείου, όπου βρίσκεται και η δημοτική παιδική χαρά και θα μπορεί να είναι προσβάσιμη σε όλους τους επισκέπτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου