Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Υπεγράφη η σύμβαση για τις εργασίες στη νέα αποθήκη του Δήμου Δελφών

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος: «Ο Δήμος Δελφών κάνει ένα σημαντικό βήμα για τον εκσυγχρονισμό του»....

 

Υπεγράφη η σύμβαση για τη διαμόρφωση της κεντρικής αποθήκης του Δήμου Δελφών, ενός χώρου που μισθώθηκε για να φιλοξενήσει επίσης και το αμαξοστάσιο, αποτελώντας με την ολοκλήρωση των εργασιών μία πολύ σημαντική υποδομή η οποία θα επιτρέψει στην ακόμα καλύτερη οργάνωση του Δήμου, διαφυλάττοντας ταυτόχρονα την περιουσία του. 

Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση, το έργο της διαμόρφωσης της κεντρικής αποθήκης περιλαμβάνει παρεμβάσεις που θα καταστήσουν το χώρο πλήρως λειτουργικό, αλλά και ασφαλή για την περιουσία του Δήμου που θα τοποθετηθεί εντός αυτού. Ενδεικτικά, θα γίνουν εργασίες περίφραξης, τοιχοποιίας, οριοθέτησης των χώρων, κατασκευής WC κ.α. 

Με την έναρξη λειτουργίας της αποθήκης θα επιτρέπεται πλέον η ακόμα καλύτερη καταγραφή και παρακολούθηση της διακίνησης των υλικών, με συνέπεια τον ορθολογικό προγραμματισμό των απαιτούμενων προμηθειών, αξιοποιώντας ταυτόχρονα και το εξειδικευμένο λογισμικό που έχει στη διάθεσή του ο Δήμος για το συγκεκριμένο σκοπό, για το οποίο έως σήμερα κατέβαλε ετήσιο κόστος συντήρησης. Ακόμα, υπενθυμίζεται ότι με τη μίσθωση του αμαξοστασίου απορριμματοφόρων, αφενός τα οχήματα θα εγκατασταθούν σε χώρο εκτός αστικού ιστού, απαλλάσσοντας τους πολίτες από τις αρνητικές συνέπειες παραμονής τους πλησίον των οικιών τους (ηχορύπανση και οσμές), αφετέρου θα ενισχυθεί η εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας καθώς με αυτό το τρόπο θα αποφεύγονται φαινόμενα κλοπών που τα καιρούς καταγράφονται. 

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Δελφών, κ. Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, σε δήλωσή του σημειώνει: «Η νέα αυτή υποδομή θα επιτρέψει στο Δήμο μας να οργανώσει ακόμα καλύτερα την περιουσία του, έχοντας ανά πάσα στιγμή πλήρη εικόνα όλων των στοιχείων αυτής. Η εν λόγω εξέλιξη αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να μπορούμε στην πράξη να μιλάμε για εκσυγχρονισμό του Δήμου, για τον οποίο δεσμευτήκαμε ότι θα υλοποιήσουμε και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου