Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τρίτη 31 Μαΐου 2022

«ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» -ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ- 12 ΧΡΟΝΙΑ συνέχειας


 -2010-

     Τέτοια εποχή έχουν ξεκινήσει έντονα οι συζητήσεις από Συλλογικότητες, διάφορες Κινήσεις Πολιτών, Ανένταχτους Συναγωνιστές, για την συγκρότηση του Περιφερειακού σχήματος στην ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.....

     Η χώρα, "Βράζει" στην κυριολεξία, από την Κρήτη έως την Βόρεια Ελλάδα με την μεταρρύθμιση του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Χωριά, Πόλεις, Δήμοι, όλοι ανάστατοι.

-Ιούνιος 2010-

     Αρκετοί από εμάς με έναυσμα τις Πρωτοβουλίες στην Περιφέρεια, Ανταμώνουμε.

     Η ανάγκη συγκρότησης Δημοτικής Έκφρασης στον νέο Δήμο που δημιουργείται Τεχνητά, χωρίς τα Κριτήρια της εξυπηρέτησης των προβλημάτων και της διαβίωσης της Τοπικής Κοινωνίας (Αυτοδιοικητικά),  όπως εξ’ άλλου γίνεται σε όλη την Ελλάδα, είναι επιτακτική για όσους θέλουν να «εκφραστούν από τα κάτω».

   Έτσι ή αλλιώς εμείς εδώ στην περιοχή των ΔΕΛΦΩΝ έχουμε και άλλους λόγους, πολλούς, που δεν μας έχουν αφήσει σε ησυχία τα προηγούμενα χρόνια. Οι «λογαριασμοί» έχουν ανοίξει και σκάνε σαν «πυροτεχνήματα» στο πάρτι της κακοδιοίκησης, της ασυδοσίας και του πλιάτσικου.

Έργα, Βιολογικοί, Πλατείες, Άναρχες & ληστρικές Εξορύξεις, Καταπάτηση δημόσιας & προστατευόμενης γης, Θαλάσσια ρύπανση, Οικονομικός μαρασμός, Τουριστική αποδόμηση, Αγροτική υποβάθμιση & υπανάπτυξη, και…..και….!!!

Μακρύς ο κατάλογος……. Καμία Προοπτική για τον Τόπο. 

-Ιούνιος 2022-

    12 ΧΡΟΝΙΑ μετά είμαστε εδώ. Συνεχίζουμε ακούραστα χωρίς διαλλείματα την μάχη στην οποία οικειοθελώς μπήκαμε. Μάχη ζωής και μάχη ανατροπής όλων όσων πάνε τον τόπο πίσω. Κι έχουμε αποτελέσματα!!!

     Η πανδημία τα τελευταία 2 χρόνια περιόρισε τις διά ζώσεις συναντήσεις. Η ανάγκη να τα πούμε από κοντά είναι ουσιαστική. Ουσιαστική για την Πορεία και την Δράση της παράταξης, Ουσιαστική για την ανθρώπινη ανάγκη της συνεύρεσης. Να βρεθούμε, να ακούσουμε, να δούμε τους άλλους από κοντά.   

12 ΧΡΟΝΙΑ

Συνέλευση «ΠΟΛΙΤΩΝ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ»

Στις 26 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ στο Σερνικάκι στην ταβέρνα ΚΕΛΑΡΙ στις 10:30 θα συναντηθούμε.

    Το μεσημέρι όσες & όσοι θέλουμε θα κάτσουμε στην ταβέρνα. Δύο ντόπιοι αξιόλογοι μουσικοί, νέα παιδιά θα έρθουν στην παρέα μας. Μαζί με την κιθάρα και το μπουζούκι τους. Να πούμε τραγούδια, να φάμε και να πιούμε κάτι τις!

1 σχόλιο: