Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Φωκίδας : Μίσος ή Εθνική Συμφιλίωση;

Η διχόνοια είναι η κατάρα της φυλής. Το μόνο που μας μένει είναι να αναρωτηθούμε γιατί ο αλληλοσπαραγμός είναι τόσο βαθιά ριζωμένος στην καρδιά των Ελλήνων.....

Δεδομένου ότι η ενότητα των Ελλήνων είναι απαραίτητη προϋπόθεση -απαιτείται εθνική ομοψυχία και συναίνεση- για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων, εκδηλώσεις, όπως αυτή της 22 Μαΐου, στο Κλήμα Ευπαλίου, θυμίζουν δυσάρεστες καταστάσεις διχόνοιας του λαού μας.

Τέτοιες εκδηλώσεις, δυστυχώς, έχουν μετατραπεί σε γιορτές μίσους που διχάζουν τον ελληνικό λαό, παρότι έχουν παρέλθει 70 και πλέον χρόνια από τη λήξη του ένοπλου διχασμού και έχει επέλθει η εθνική συμφιλίωση, ενώ με το ν. 1863/1989 έχουν αρθεί οι συνέπειες του εμφυλίου.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αφορά τη σύγκρουση δύο αντιστασιακών ομάδων κατά την περίοδο της κατοχής, επομένως αποτελεί μνημείο εμφυλίου μίσους. 

Κύριε Μπούγα, σε τι διαφέρει η δική σας συμμετοχή εκεί από τη συμμετοχή του κυρίου Μπογδάνου στον Γράμμο και στο Βίτσι, τον οποίο εσείς, η Νέα Δημοκρατία, διαγράψατε;

Προσπαθείτε αγωνιωδώς να πείσετε την κοινωνία ότι είσαστε μετριοπαθείς και εκφράζετε την Κεντροδεξιά, αλλά εν τοις πράγμασι και με τη συμμετοχή σας στις 22 Μαΐου στη συγκεκριμένη εκδήλωση μίσους αποδείξατε τα ακροδεξιά σας αισθήματα και ρίχνετε νερό στον μύλο του διχασμού.

Πολύ χειρότερο, θεωρούμε ότι είναι η συμμετοχή των δύο εκλεγμένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, του αντιπεριφερειάρχη κου Δελμούζου και του δημάρχου Δελφών κου Ταγκαλή.

Κύριοι, μήπως δεν έχετε καταλάβει πως ως  αυτοδιοικητικοί  εκπροσωπείτε το όλον, ο μεν πρώτος της Φωκίδας, ο δε δεύτερος του Δήμου Δελφών;

Σεις δεν ήσασταν πριν λίγα χρόνια που περιδιαβαίνατε με τα σικ κουστουμάκια σας  και τις επώνυμες  γραβατούλες σας στον Νομό και στον Δήμο και διαλαλούσατε την κομματική ανεξαρτησία σας και την πολιτική ουδετερότητά σας;

Η συγκεκριμένη φωτογραφία θα σας συνοδεύει για το υπόλοιπα του πολιτικού βίου σας. Δεν μπορείτε και οι τρεις πλέον να κρυφτείτε και να ξαναφορέσετε τον μανδύα του μετριοπαθούς και του αδέσμευτου. 

Δεσμευόμαστε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία με την υπεύθυνη στάση του θα συμβάλει στην ενότητα του λαού μας και θα σταθεί  ΑΠΕΝΑΝΤΙ  σε όσους με τη στάση τους εκκολάπτουν  το αυγό του φιδιού της ακροδεξιάς και του νεοναζισμού.


                                                      Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Φωκίδας  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου