Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Συγκινητική ανταπόκριση στο κάλεσμα του Δήμου Δελφών για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον Ουκρανικό λαό

Χρ. Σεγκούνη: «Είμαστε στο πλευρό όσων δοκιμάζονται» ....

Συγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Δήμου Δελφών για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία θα αποδοθούν προς το δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό. 

Πιο συγκεκριμένα, κατόπιν απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών συγκροτήθηκε Επιτροπή για την συγκέντρωση και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στον Ουκρανικό λαό αποτελούμενη από την Αντιδήμαρχο κ. Χρυσάφω Σεγκούνη, ως επικεφαλής, τη δημοτική σύμβουλο κ. Κρυσταλλία Κώνστα και τους δημότες κ. Ιωάννα Καλλία, κ. Νικόλαο Κοκολόγο και κ. Άννα Καραχάλιου. 

Στο κάλεσμα της Επιτροπής οι κάτοικοι του Δήμου Δελφών δήλωσαν με τον πλέον εμφαντικό τρόπο την παρουσία τους, σπεύδοντας να προσφέρουν σημαντικές ποσότητες προϊόντων. Ο συνολικός αριθμός των κιβωτίων τα οποία συλλέχθηκαν είναι περίπου 100 (με ήδη υγιεινής και τρόφιμα), ενώ συγκεντρώθηκαν ακόμα 50 σακούλες με διάφορα είδη ρουχισμού για όλες τις ηλικίες. 

Η επικεφαλής της Επιτροπής, κ. Χρυσάφω Σεγκούνη, ευχαριστεί όλα τα μέλη της επιτροπής για την εθελοντική τους συνεισφορά αλλά και όλες και όλους που έσπευσαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Δήμου, σημειώνοντας: «Η καταδίκη ενός πολέμου απαιτεί και την έμπρακτη στήριξή μας προς εκείνους που δοκιμάζονται από αυτόν. Ως ελάχιστο χρέος απέναντί τους, τους στέλνουμε μήνυμα ότι δεν είναι μόνοι, ανακουφίζοντας έστω και στο ελάχιστον τον πόνο που βιώνουν». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου