Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΟΡΕΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ "ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ"

 Μετά από δύο χρόνια αισθητής απουσίας, λόγω πανδημίας, ο ορεινός αγώνας δρόμου «ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ» επιστρέφει στην Αμφίκλεια αυτό το Σαββατοκύριακο!.....

 

Η αγαπημένη μας αθλητική διοργάνωση που, εκτός από θεσμός, έχει γίνει γνωστή στο πανελλήνιο, αγγίζει φέτος τις 500 περίπου συμμετοχές αθλητών από ολόκληρη τη χώρα.

 

Το Σάββατο 16 Απριλίου το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν οι παιδικοί αγώνες και το Amfiklia city trail (4χλμ.), ενώ την Κυριακή 17 Απριλίου οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν σε τρεις διαδρομές. Τη μεγάλη των 24,2 χλμ., τη μεσαία των 10,9 χλμ. και τη μικρή των 6 χλμ.

 

 Είτε πρόκειται να συμμετέχετε ως αθλητές είτε να παραστείτε ως απλοί θεατές, είναι βέβαιο ότι μετά τη λήξη των αγώνων θα έχετε μείνει με τις καλύτερες εντυπώσεις. Το απαράμιλλο φυσικό κάλλος των διαδρομών, η ένταση των αγώνων, η ζωντάνια, ο παλμός και προσεγμένη διοργάνωση θα σας συνεπάρουν και θα σας ανταμείψουν.

 

Ο Α.Σ. «ΔΙΟΝΥΣΟΣ», ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας και όλοι οι φίλοι του «Μονοπατιού» σας περιμένουμε σε αυτή την ξεχωριστή γιορτή του αθλητισμού. Φορέστε αθλητική περιβολή και την καλύτερή σας διάθεση και ελάτε να τρέξουμε μαζί, με μοναδικό μας αντίπαλο τον... εαυτό μας!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου