Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΔΑΣΜΟΥ ΣΤΗ ΣΦΑΚΑ


 Ενημερωτική συνάντηση σχετικά με την επανεκκίνηση του αναδασμού στη Σφάκα πραγματοποιήθηκε εχθές, Πέμπτη 14 Απριλίου 2022, στο Δημοτικό Κατάστημα Ελάτειας. ....

 Ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. Αθανάσιος Καρακάντζας και οι υπηρεσιακοί παράγοντες των Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής και Τεχνικών Έργων ΠΕ Φθιώτιδας, συναντήθηκαν με τους ιδιοκτήτες συγκεκριμένων και από χρόνια καταγεγραμμένων αγροτεμαχίων, προκειμένου να τους ενημερώσουν για τα επόμενα βήματα της διαδικασίας αναδασμού στην περιοχή. 

 Ένα έργο, που επί χρόνια βάλτωνε και δημιουργούσε σωρεία προβλημάτων στους αγρότες μας, τίθεται ξανά σε ισχύ. Η εφαρμογή του θα αποτελέσει μία μακροχρόνια αναπτυξιακή επένδυση, η οποία θα αυξήσει την αποδοτικότητα και παραγωγική ικανότητα των γαιών που έχουν ενταχθεί στο σχέδιο αναδασμού, αυξάνοντας κατ'επέκταση και το εισόδημα των ιδιοκτητών τους. 

 Ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας, με αποδεδειγμένη την έμπρακτη στήριξή του στον αγροτικό πληθυσμό, θα συνεχίσει να προωθεί έργα, παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην ανάπτυξη και ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου