Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ


  Υλοποιήθηκε με επιτυχία και στον Δήμο μας το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ)...... Ωφελούμενοι είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ και επιλέγονται σύμφωνα με εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια. 

 Μέσω της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας και του Κέντρου Κοινότητας Ελάτειας διανεμήθηκαν, την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022, σε 111 οικογένειες και μοναχικούς συμπολίτες μας, οι οποίοι ανήκουν σε ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες, νωπά είδη, τρόφιμα μακράς διάρκειας και βασικά υλικά αγαθά (όπως λάδι, όσπρια, πατάτες, μήλα, απορρυπαντικά, τυρί φέτα, κρέας κ.α.).

 

 Σε μία δύσκολη εποχή, με την τρέχουσα κρίση σε όλα τα επίπεδα και αρκετούς συνδημότες μας να διαβιούν στα όρια της φτώχειας, η παραμικρή βοήθεια αποτελεί βάλσαμο. Ο Δήμος μας βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό τους και θα συνεχίσει να τους στηρίζει εμπράκτως και με κάθε πρόσφορο μέσο, δημιουργώντας ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου