Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗ


 Κοντεύει, ήδη, ένας χρόνος από την ημέρα που ο Γιώργος "έφυγε" από κοντά μας. Ένας χρόνος γεμάτος χαρές, λύπες, δράσεις, εμπόδια, στιγμές, όπου ο Γιώργος θα μπορούσε να συμπάσχει, να συμμετάσχει, να δημιουργήσει, να προσφέρει..... Γιατί είχε πολλά ακόμη να δώσει, τόσο στην οικογένειά του, όσο και στην τοπική μας κοινωνία.

 

Μας λείπεις Γιώργο. Η απουσία σου αισθητή καθημερινά. Δεν έχει περάσει μέρα χωρίς να σε σκεφτούμε, να σε μνημονεύσουμε, να σε αναζητήσουμε. Σχεδόν έναν χρόνο μετά αδυνατούμε να πιστέψουμε τον πρόωρο χαμό σου. Οι αναμνήσεις και η αγάπη μας για'σένα δεν μας το επιτρέπουν, ούτε θα το επιτρέψουν ποτέ.

 

Θα τιμούμε τη μνήμη σου και θα θυμόμαστε πάντα το χαμογελαστό και ευγενικό πρόσωπό σου, που μας γέμιζε αισιοδοξία. Όπως κάνουμε κάθε φορά που προβληματιζόμαστε, στεναχωριόμαστε, απογοητευόμαστε. Κοιτάμε τη φωτογραφία σου και παίρνουμε δύναμη. Γιατί ακόμη κι από εκεί που βρίσκεσαι αυτό συνεχίζεις να μας χαρίζεις! Κουράγιο και ελπίδα για το αύριο...

 

Το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022 το πρωί θα τελεστεί, στην Ιερά Μονή Δαδίου, το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας Γιώργου Ξηρομερίτη. Θα είμαστε όλοι εκεί να τον τιμήσουμε. Αιωνία του η μνήμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου