Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Δελτίο Τύπου των ΠΟΛΙΤΩΝ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ μετά την συνάντηση με την Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία


  Οι «ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» έχοντας 11 χρόνια συνεχή Παρουσία και Δράση στον Δήμο ΔΕΛΦΩΝ, Αταλάντευτη και Συνεπή στις Αρχές που διατύπωσε η 1η μας ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ, .....είμαστε έτοιμοι και θα συνεχίσουμε να Πρωταγωνιστούμε για να ΑΛΛΑΞΕΙ ο τρόπος Διοίκησης του Δήμου μας, οι Πρακτικές που ακολούθησαν όλες οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές και συνεχίζει να ακολουθεί η σημερινή, καθώς και η Πολιτική Κουλτούρα που διαπερνά την λογική τους έκφραση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (Τ.Α.),. 

     Κατανοώντας την ανάγκη για ανταλλαγή απόψεων και εκτιμήσεων για τα θέματα που απασχολούν την Τ. Α. και με τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων, συναντηθήκαμε με μέλη της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ στις 20/9/2021 όπως άλλωστε έχει γίνει και στο παρελθόν.

     Στην συνάντηση αυτή οι «ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» τονίσαμε πως για εμάς παραμένουν Σημαντικά και Αδιαπραγμάτευτα:

  • Η Διασφάλιση και Περιφρούρηση του Αυτοδιοίκητου και Ακηδεμόνευτου Χαρακτήρα των Δημοτικών Παρατάξεων και των Δημοτικών Κινήσεων των Πολιτών. 

  • Οι «ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» λειτουργούμε με Αρχές Άμεσης Δημοκρατίας. Συζητάμε και Συναποφασίζουμε για όλα τα θέματα. Επιλέγουμε τους εκπροσώπους μας και τον επικεφαλή μας και ισχύει για όλους η Ανακλητότητα και η Εναλλαγή. 

  • Η μεταφορά της κομματικής διαπάλης της Κεντρικής Πολιτικής σκηνής από τα κόμματα στο πεδίο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μας βρίσκει Αντίθετους. Όσες φορές συνέβη αυτό και έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν, ο μεγάλος χαμένος ήταν η Τ.Α. και οι Τοπικές Κοινωνίες. Οι ρόλοι πρέπει να είναι ξεκάθαροι. 

  • Θα Υπερασπίσουμε μέχρι κεραίας ότι πετύχαμε όλα αυτά τα χρόνια ως Δημοτική Παράταξη από την θέση της αντιπολίτευσης. Όλα εκείνα που αφορούν το Βιοτικό επίπεδο των Δημοτών και όλα εκείνα που Δημόσια παρουσιάσαμε και αναδείξαμε σχετικά με Οικονομικές ατασθαλίες και σπατάλες σε έργα. 

     Γνωρίζουμε πως οι προθέσεις είναι καλές και οι διαθέσεις πάντα είναι μαχητικές και ελπιδοφόρες στο πρώτο σάλπισμα. 

      Μένει να αποδειχθεί στην πορεία πόσο έτοιμοι είναι όλοι να υπερασπιστούν την ίδια την Αυτοδιοίκηση, να μην ενδώσουν στις σειρήνες των σκοπιμοτήτων και του κομματικού  κέρδους. Να αφήσουν πίσω πρακτικές που ακολουθήθηκαν στην τελευταία Αυτοδιοικητική αναμέτρηση, οι οποίες κατάφεραν να στείλουν ενεργούς πολίτες στα σπίτια τους και να αποπροσανατολίσουν μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος αφού προσπάθησαν να τους Κηδεμονεύσουν και να τους Κατευθύνουν. 

       Η Ειλικρινής, Ξεκάθαρη και Τίμια πολιτική τακτική είναι προϋπόθεση που θα σημάνει την Ενεργή συμμετοχή των Δημοτών και την Συσπείρωσή τους στην Δημοτική μας παράταξη που έχει αυτά τα Χαρακτηριστικά, συστατικά απαραίτητα για την διασφάλιση Ελεύθερων και Δημοκρατικών διαδικασιών με Προοπτική την Αλλαγή στον Δήμο Δελφών.     


                    

  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Αξίζει και να Ζεις και να Αγωνίζεσαι για Αυτόν.


   Δημοτική Κίνηση Πολιτών Δήμου ΔΕΛΦΩΝ

ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου