Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Συνάντηση Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ Φωκίδας με «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ»


 Ο ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ Φωκίδας συνεχίζει εντατικά τις επαφές, με απώτερο σκοπό τη δημιουργία μιας μεγάλης προοδευτικής δημοκρατικής δημοτικής παράταξης, η οποία θα διεκδικήσει   με αξιώσεις τη διοίκηση του Δήμου Δελφών. ....

Στο πλαίσιο αυτών των επαφών, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ν.Ε., τη Δευτέρα 20 Σεπτέμβριου 2021, συνάντηση με αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» και με τον επικεφαλής της, Παναγιώτη Μέγκο.

Συζητήθηκαν τα μεγάλα και χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τον Δήμο και κοινή διαπίστωσή μας είναι, ότι η συντηρητική διοίκηση του δήμου εκτός από άφαντη, σε καίρια προβλήματα, είναι και ανίκανη να δώσει οποιαδήποτε λύση και προοπτική για τον Δήμο. Η αριστεία της αποτυπώνεται μόνο στη συσσώρευση άλυτων προβλημάτων.                    

Κοινό συμπέρασμα είναι η ανάγκη για δημιουργία μιας μεγάλης, ενιαίας, προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης, που θα έχει σαν επίκεντρο τον πολίτη και θα δίνει ιδιαίτερο βάρος στη νεολαία, τον επαγγελματία, τον εργαζόμενο, τον αγρότη, τον μαθητή, τον φοιτητή, ώστε όλοι μαζί να εργαστούμε για ένα δήμο με όραμα την ανάπτυξη, με καλές και λειτουργικές δομές υγείας και παιδείας. Επίσης, τονίστηκε, ότι η πρόθεση της Ν.Ε. είναι να συμβάλει και να βοηθήσει εποικοδομητικά στη δημιουργία διαλόγου με όλες τις δημοκρατικές προοδευτικές δυνάμεις, αλλά και πολίτες με όραμα, όρεξη για δουλειά και μαχητικότητα και δεσμευόμαστε για την ανεξαρτησία και το αυτοδιοίκητο της παράταξης που θα δημιουργηθεί.

 Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Φωκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου