Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Τζήμας Δημήτρης: Δε θα επαναδιεκδικήσω την προεδρία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Φωκίδας

Φίλες και φίλοι,
αγαπητοί μου συναγωνιστές και συναγωνίστριες,
μέλη της νομαρχιακής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας της Φωκίδας,.....
Πέρασαν τρία χρόνια αφ’ ότου εκλέχτηκα, ο νεότερος στην ηλικία πανελλαδικά, πρόεδρος της τότε ΝΟΔΕ Φωκίδας.
Τότε ως στελέχη της μεγάλης μας παράταξης εκλέξατε μια σειρά ανθρώπων που όλοι τους στάθηκαν στο πλευρό μου και παλέψαμε όλη αυτή την τριετία για τις ιδέες μας και την Πατρίδα. Αυτοί κι εγώ προσφέραμε τις υπηρεσίες μας αφιλοκερδώς, χωρίς να σκεφθούμε ποτέ τους κόπους και τον προσωπικό μας χρόνο που δαπανούσαμε, χωρίς να περιμένουμε κανενός είδος αντάλλαγμα. Μόνη και υπεραρκετή ανταπόδοση για μας, υπήρξαν οι επιτυχίες τις Νέας Δημοκρατίας, πάντοτε για το καλό της Φωκίδας και της Ελλάδας.
Από την πρώτη μέρα της θητείας μου, απηύθυνα προσκλητήριο ενότητας και συσπείρωσης προς κάθε κατεύθυνση. Με προσωπικές επαφές ενεργοποίησα μεγάλο αριθμό ικανών στελεχών τους χώρου μας, που μέχρι τότε βρίσκονταν στο περιθώριο. Ευτυχώς, σε αντίθεση με άλλους χώρους, η παράταξή μας έχει μεγάλο απόθεμα στελεχιακού δυναμικού που μπορεί να αξιοποιηθεί.
✅Με βάση τον κανονισμό λειτουργίας του κόμματός μας, διεύρυνα τους θεματικούς τομείς, με αποτέλεσμα να έχουμε δυνατότητα παρέμβασης και πιέσεων σε κάθε τομέα του δημόσιου βίου.
✅Με πολύ κόπο και με τις συνδρομές σας, των αφανών φίλων και αγωνιστών της Νέας Δημοκρατίας, αποπληρώσαμε το μεγάλο οικονομικό χρέος της οργάνωσης που μας παραδόθηκε. Έτσι έφυγε ένα μεγάλο βάρος από τους ώμους μας και μπορούμε πλέον να σας κοιτάμε στα μάτια. Παραλάβαμε μια καταχρεωμένη κομματική οργάνωση και την παραδίδουμε χωρίς χρέη και οικονομικά βάρη.
✅ Διοργανώσαμε πολυπληθείς εκδηλώσεις και εθελοντικές δράσεις. Σε όλες ήσασταν μαζί μας. Δε πάψαμε ποτέ να δίνουμε το στίγμα μας. Η παράταξή μας σε τοπικό επίπεδο έπαψε να σιωπά.
✅Κλιμάκια στελεχών μας περιόδευαν τακτικά στις πόλεις και τα χωριά μας, διέδιδαν τις ιδέες μας, επικοινωνούσαν το πρόγραμμά μας και το έργο της κυβέρνησής μας, λάμβαναν γνώση των προβλημάτων και λύναμε όσα είχαμε τη δυνατότητα να επιλύσουμε.
✅Με κάθε τρόπο καταπολεμήσαμε το λαϊκισμό και την προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ. Προσπαθήσαμε να αντιτάξουμε την αλήθεια στα αναρίθμητα fakenews.
✅Στις εκλογές καλύψαμε με εκλογικούς μας αντιπροσώπους όλα τα εκλογικά τμήματα του νομού, ενώ καταγράφηκε για την παράταξη ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά πανελληνίως.
✅Είχαμε τη χαρά να δούμε νίκη του κόμματός μας σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις και τη χαρά να δούμε να εκλέγονται στελέχη μας σε όλους τους βαθμούς της αυτοδιοίκησης .
✅Καταφέραμε τον βασικό μας στόχο, την κατάκτηση της μονοεδρικής μας.
Ευτυχώς για μας, οι συναγωνιστές μου κι εγώ, δεν επιλέξαμε τον εύκολο δρόμο, των απανωτών και ανούσιων δελτίων τύπου και των αναρίθμητων φωτογραφιών των προσώπων μας. Ασκήσαμε πολιτική κοντά σας, δε χάσαμε ποτέ την επαφή μαζί σας και αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας. Στον αντίποδα, δεχθήκαμε πολλές φορές την πολεμική όσων από τη θέση τους όφειλαν να μας στηρίξουν. Δεν είχαμε ποτέ τη συνεργασία τους και ποτέ την ηθική ή οικονομική τους στήριξη. Είθε, πέρα από την ενισχυμένη πλέον παρουσία τους στα μέσα μαζικής δικτύωσης, να δώσουν λύσεις στα θέματα που πονά ο τόπος μας και να ενισχύσουν ζωτικής σημασίας δομές, όπως το νοσοκομείο μας και η τριτοβάθμια εκπαίδευση, να δώσουν πνοή σε αναπτυξιακά έργα υποδομής που τόσο έχει ανάγκη αυτός ο τόπος . Όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι όλα καλά καμωμένα. Αν πετύχουν, θα είμαστε οι πρώτοι που θα χαρούμε και θα τους το αναγνωρίσουμε.
Προσωπικά αρνήθηκα να είμαι ο δορυφόρος κανενός, όποια θέση κι αν αυτός κατείχε.

Φίλες και φίλοι.
Στις εσωκομματικές εκλογές της 24 Οκτωβρίου δε θα επαναδιεκδικήσω την προεδρία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Φωκίδας. Περήφανος που αγωνίστηκα για την παράταξη, περήφανος που σας είχα στο πλευρό μου, περήφανος για όλα όσα καταφέραμε μαζί , θα παραμείνω πιστός στρατιώτης του κόμματος ,πιστός στις ιδέες και στις αξίες που πάντοτε υπηρετώ. Έχω μάθει να εργάζομαι σκληρά και ομαδικά και θα σταθώ στο πλευρό της επόμενης διοίκησης, χωρίς μικροπολιτικές βλέψεις και χωρίς να είναι αυτοσκοπός για μένα κάποιο αξίωμα, πάντοτε διεκδικητικός, πάντοτε μαχητικός, πάντοτε Νεοδημοκράτης.
Ευχαριστώ τα στελέχη της νομαρχιακής μας οργάνωσης, τα στελέχη και τα μέλη των δύο τοπικών μας οργανώσεων, τους νεοδημοκράτες αυτοδιοικητικούς και των δύο βαθμών που στάθηκαν στο πλευρό μας. Ευχαριστώ όλες και όλους εσάς, για την ηθική σας στήριξη, για την ανιδιοτελή σας προσφορά, για την οικονομική σας συνδρομή, που βοήθησε να ξεπληρώσουμε το μεγάλο χρέος που παραλάβαμε, για τον καλό σας λόγο και την καλόπιστη κριτική σας.
Όλοι μαζί, στηρίζοντας τον πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, θα φτιάξουμε την Ελλάδα που αξίζει σε μας και τις επόμενες γενιές. Πάντα ενωμένοι, πάντα νικητές, το αύριο μας ανήκει !

Πρόεδρος ΔΕΕΠ ΝΔ Φωκίδας
Τζήμας Δημήτρης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου