Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Ξεκινούν οι εργασίες επισκευής της δημοτικής οδοποιίας στην Κοινότητα Πολυδρόσου


 Ο Δήμος Δελφών συνεχίζει τις παρεμβάσεις στον τομέα της καθημερινότητας....

Υπεγράφη η σύμβαση και άμεσα ξεκινούν οι εργασίες για την επισκευή της δημοτικής οδοποιίας στην Κοινότητα Πολυδρόσου, η ολοκλήρωση των οποίων θα συμβάλει στην ενίσχυση της ασφάλειας των χρηστών αλλά και της αισθητικής αναβάθμισής της. 

Το έργο με τίτλο «Επισκευή και συντήρηση δημοτικής οδοποιίας Πολυδρόσου», είναι προϋπολογισμού 30.000,00€ και η χρηματοδότησή του προέρχεται από τους ΚΑΠ Επενδυτικών Δαπανών του 2021. 

Βάσει της μελέτης που έχει συναχθεί θα γίνουν παρεμβάσεις στο δρόμο από την Επ. Οδό Γραβιάς-Αμφίκλειας έως τη θέση «Μπουρνιά», εντός του σχεδίου πόλεως της κοινότητας Πολυδρόσου, ο οποίος σήμερα είναι τσιμεντροστρωμένος όμως έχει καταστραφεί από το πέρασμα του χρόνου, αλλά και τις κατά καιρούς εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί σε υπόγεια δίκτυα κοινής ωφέλειας. Συνέπεια αυτών είναι να βρίσκεται σε κακή κατάσταση, δυσχεραίνοντας την κίνηση οχημάτων και πεζών. Οι εργασίες που θα γίνουν αφορούν αρχικά στον καθαρισμό του δρόμου και στην συνέχεια στην ασφαλτόστρωσή του.

O Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Γεώργιος Τσατσαρώνης, με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης, δήλωσε πως ο Δήμος Δελφών στο πλαίσιο του προγραμματισμού του συνεχίζει τις παρεμβάσεις σε όλες της Δημοτικές Ενότητες, κάνοντας πράξη την παράλληλη εργασία στην δρομολόγηση μεγάλων αλλά και μικρότερων έργων, που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών. Αντιστοίχως, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Παρνασσού, κ. Ευάγγελος Κούσουλας τόνισε πως η ενίσχυση της ασφάλειας σε κρίσιμους τομείς, όπως αυτός της οδοποιίας, αποτελεί πρώτης προτεραιότητας ζήτημα για το Δήμο, ο οποίος εξαντλώντας κάθε πηγή χρηματοδότησης δίνει για μία ακόμα φορά απάντηση στην πράξη. 


               Ο Αντιδήμαρχος Δελφών Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Παρνασσού

αρμόδιος για τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών

 Γεώργιος Τσατσαρώνης           Ευάγγελος Κούσουλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου