Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Οικονομου - Βλαστός: Φτερόλακα Παρνασσού και δυνατότητα ρύθμισης για την αξιοποίηση και μεμονωμένων ακινήτων δίπλα στο πάρκο των Λουτρών Υπάτης


Γιάννης Οικονόμου: Εξετάζεται η δυνατότητα ρύθμισης για την αξιοποίηση και μεμονωμένων ακινήτων δίπλα στο πάρκο των Λουτρών Υπάτης....


Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου, συναντήθηκε την Τρίτη (21/09) με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. Στέφανο Βλαστό και είχε αναλυτική συζήτηση για τις κομβικές αναπτυξιακές δομές στο Νομό Φθιώτιδας.


Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα Ιαματικά Λουτρά της Υπάτης. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα εξεταστεί η δυνατότητα ρύθμισης, η οποία θα επιτρέπει στην ΕΤΑΔ να αξιοποιεί και μεμονωμένα ακίνητα που βρίσκονται μέσα στην συνολική έκταση που κατέχει. 



«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, με δεδομένο ότι οι χώροι εστίασης που βρίσκονται δίπλα στο πάρκο των Λουτρών Υπάτης μπορούσαν να αξιοποιηθούν και  μένουν αδρανείς εώς σήμερα, εξαιτίας του τρόπου που γίνονται οι διαγωνιστικές διαδικασίες. Το επόμενο διάστημα θα συνεχίσω τις επαφές μου με στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ και για τις άλλες κρίσιμες, για την ανάπτυξη της Φθιώτιδας, υποδομές», τόνισε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου.


Στο πλαίσιο της συζήτησης έγινε, επίσης, αναφορά στις εργασίες που γίνονται στα δύο χιονοδρομικά κέντρα στον Παρνασσό. Ειδικά, όσον αφορά στο χιονοδρομικό κέντρο στη θέση Φτερόλακας, εκτενείς εργασίες ανακατασκευής και αναβάθμισης του σαλέ και τον γενικότερων εγκαταστάσεων βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ και στις δύο εγκαταστάσεις, Κελάρια και Φτερόλακας,πραγματοποιούνται ασφαλτοστρώσεις στα πάρκινγκ ενόψει της χειμερινής σεζόν.


«Ο χειμερινός τουρισμός είναι στο επίκεντρο και ευελπιστούμε να διαγράψει παρόμοια πορεία με τη θερινή σεζόν.Η Φθιώτιδα και η ευρύτερη περιοχή διαθέτουν όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα για να γίνουν η σταθερά νούμερο ένα επιλογή των τουριστών και επισκεπτών και το χειμώνα», τόνισε χαρακτηριστικά ο  Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου