Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021

Με παρέμβαση Σταϊκούρα το τρένο θα σφυρίξει τον Σεπτέμβριο μόνο τα Σαββατοκύριακα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ....

Το πάγιο, διαρκές και δίκαιο αίτημα του Δήμου μας, σχετικά με την επαναλειτουργία των δρομολογίων 1520 και 1521 της γραμμής Τιθορέα – Λιανοκλάδι, συζήτησε σήμερα ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Φίλιππο Τσαλίδη και τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ κ. Σπύρο Πατέρα μέσω τηλεδιάσκεψης.

 Αποτέλεσμα της συζήτησης αυτής ήταν η δέσμευση των διοικήσεων για την επανεκτέλεση των δρομολογίων τα σαββατοκύριακα από Σεπτέμβριο. 

 Ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργό μας για την καίρια παρέμβασή του και το ενδιαφέρον του για ένα ζήτημα ιδιαίτερα σημαντικό τόσο για την εξυπηρέτηση των δημοτών μας όσο και για την προώθηση του τουρισμού στον Δήμο μας! Με άμεσες και αποτελεσματικές ενέργειες έχει αποδείξει ότι εγκύπτει στα μικρά και μεγάλα προβλήματα της Φθιώτιδας και ανταποκρίνεται θετικά στα αιτήματά μας δίνοντας λύσεις! 

 Επιμένουμε ότι η παραπάνω γραμμή είναι απαραίτητη για τον τόπο μας και όντας στις επιδοτούμενες άγονες γραμμές θα συνεχίσουμε δυναμικά τις διεκδικήσεις για καθημερινή επαναλειτουργία των δρομολογίων, όπως λειτουργούσε προ πανδημίας!

Σημείωση του Πολύδροσος Παρνασσού

Αφού λοιπόν τα δρομολόγια θα εκτελούνται 8 φορές τον μήνα μήπως αντίστοιχα πρέπει να μειωθεί και η επιχορήγηση του Κρατους προς την TRAINOSE???...Και την πίτα και τον σκύλο δεν γίνεται... 

2 σχόλια:

 1. Δεν καταλαβαινω γιατι ολα γινονται "κατοπιν ενεργειων" του ενος η του αλλου πολιτικου!...
  Ηγραμμη ειναι κερδοφορα αφου το τραινο ηταν παντα γεματο οταν λειτουργουσε ως τοπικο!!!
  Και αυτο το μονο Σ/Κ και να ευχαριστειτε και απο πανω....με ξεπερναει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΩΣ προς τι, οι θριαμβολογίες της δημάρχου?
  ΟΙ ανάγκες των Δημοτών σας στην Αθήνα είναι στις καθημερινές και όχι στις αργίες του Σαββατοκύριακου.
  Απόλυτα σωστό και δίκαιο το σχόλιο του ΄΄ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ΄΄ για περικοπή των επιχορηγήσεων στην τραινοσέ κατ αναλογία των Δρομολογίων.Εδώ θα πρόσθετα, να ζητηθούν ως αχρεωστήτως καταβληθέντα τα χρήματα που έλαβε η τραινοσέ απο την ημερομηνία απελευθέρωσης των μετακινήσεων για την μη παροχή υπηρεσιών που εισέπραξε!!!.
  Εαν η τραινοσε{ΙΤΑΛΟΙ) δεν συμφωνούν να προσφύγουν σε ένδικα μέσα να τα διεκδικήσουν. ΕΤΣΙ λειτουργούν τα οργανωμένα κράτη δικαίου που σέβονται τους πολίτες τους που χρηματοδοτούν από το υστέρημά τους τέτοιες μετακινήσεις και ανάλογες συμπεριφορές...
  ΑΥΤΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ/ΔΗΜΟΤΗΣ ιδιαίτερα όταν φθάνει στη κάλπη..ΚΑΙ οχι μεσοβέζικες λύσεις..και ημίμετρα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή