Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Επτά νέα οχήματα στο στόλο του Δήμου Δελφών


 Χ. Αγαπητός: «Ανανεώνουμε το στόλο και ενισχύουμε την επιχειρησιακή μας δυνατότητα» ....

Ο Δήμος Δελφών προχωρά στην περαιτέρω ανανέωση του στόλου του, καθώς ολοκληρώθηκε η προμήθεια επτά καινούριων επαγγελματικών οχημάτων. Τα εν λόγω οχήματα ανήκουν στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, ενώ θα συνδράμουν στο έργο της Πολιτικής Προστασίας, αφού τρία από αυτά διαθέτουν μαχαίρια εκχιονισμού και αλατιέρα.



Πιο συγκεκριμένα, η σύμβαση με τίτλο «Προμήθεια οχημάτων και συνοδευτικού εξοπλισμού (λεπίδες αποχιονισμού, αλατοδιανομείς)», ανέρχεται στα 263.128 ευρώ, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», και έχει ως αντικείμενο: 

  • Επτά αυτοκίνητα ΤΟΥΟΤΑ Hilux 2.4D DC 4X4, Advance TSS, 

  • Τρία μηχανήματα διασκόρπισης αλατιού/άμμου IceStriker 550 

  • Τρεις εκχιονιστικές λεπίδες Snow Striker 2100 SP της εταιρείας Hilltip 

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, κ. Χαρίλαος Αγαπητός, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την προμήθεια, τόνισε ότι τα συγκεκριμένα οχήματα θα καλύψουν τις ανάγκες όλων των Δημοτικών Ενοτήτων, αποτελώντας σημαντικά εργαλεία τα οποία θα συνδράμουν στο έργο του Δήμου. «Μείναμε πιστοί στην υλοποίηση του στόχου που είχαμε θέσει κατά τη σύνταξη του προϋπολογισμού του 2020, ολοκληρώνοντας τμήμα της προμήθειας –σύντομα θα υλοποιηθεί και το υπόλοιπο με την προμήθεια δύο οχημάτων τύπου Suv- εκμεταλλευόμενοι κάθε δυνατή πηγή χρηματοδότησης», σημείωσε, προσθέτοντας: «Εκτός της επιχειρησιακής ικανότητας που προσφέρουν τα νέα οχήματα, εξίσου σημαντικό είναι και το ότι παρέχουν ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στους εργαζόμενους, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις θα κληθούν υπό αντίξοες συνθήκες να κάνουν χρήση τους. Ταυτόχρονα όμως μειώνουμε και τα έξοδα τα οποία ο Δήμος καλείται να πληρώσει έως σήμερα, περιορίζοντας τις συντηρήσεις ή καλύπτοντας μέρους των εκχιονισμών με ίδια μέσα, ειδικότερα σε οικισμούς με στενό οδικό δίκτυο». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου