Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ «Α.Σ.ΔΙΑΓΟΡΑΣ»

Συνεδρίασε χθες 9-7-2021 και ώρα 20.30, με την κατά νόμον απαρτία, στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πολυδρόσου, το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, όπως αυτό προέκυψε από την ετήσια τακτική γενική συνέλευση της 3-7-2021.....

Μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν: Η συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα, η εκλογή Προέδρου και ο καταμερισμός των αρμοδιοτήτων των υπολοίπων μελών.

Πρόεδρος ορίστηκε παμψηφεί ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ Λουκάς του Ι. ο οποίος στη συνέχεια προχώρησε στην κατανομή των αρμοδιοτήτων των λοιπών μελών ως ακολούθως:


ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α΄ :ΚΑΡΙΑΜΠΑΣ Γεώργιος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Β΄ :ΑΥΓΕΡΗΣ  Ιωάννης

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ :ΘΑΝΟΣ Ευστάθιος

ΤΑΜΙΑΣ :ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ Ευάγγελος

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ :ΠΛΑΤΙΑΣ Δήμος

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ :ΚΥΡΙΤΣΗΣ Βασίλης

ΥΠΕΥΘ. ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ :ΚΑΤΟΙΚΟΣ Δημήτριος

ΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ: ΜΑΡΑΖΑΣ Γιάννης & ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΣ Σταύρος


Κατόπιν συμφωνίας όλων των μελών δίνεται στον νέο Πρόεδρο το δικαίωμα να επιλέξει ακόμα δύο εξωτερικούς συνεργάτες ως τεχνικούς συμβούλους, όποτε αυτός κρίνει αυτό αναγκαίο.

Η ομάδα μας, χάρη στην αλύγιστη θέληση των μελών της, που υπήρξαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και φίλοι της, παρά τις δύσκολες συγκυρίες παραμένει όρθια. Για 62η χρονιά προσδοκεί να πρωταγωνιστήσει στα αθλητικά δρώμενα του Νομού μας, προσφέροντας τις καλές της υπηρεσίες όχι μόνο στη νεολαία του χωριού μας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Ζητάμε την υποστήριξη όλων. 


Ο ιστορικός ΔΙΑΓΟΡΑΣ θα τα καταφέρει.


Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ

         ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΚΑΤΟΙΚΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου