Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Διαδικτυακή ενημέρωση με θέμα: «Συμπλήρωση Μηχανογραφικού Δελτίου 2021»

Το Κ.Ε.Σ.Υ. Φωκίδας σας προσκαλεί στην διαδικτυακή ενημέρωση που οργανώνει με τίτλο: «Συμπλήρωση Μηχανογραφικού Δελτίου 2021 ». ....

Η ενημέρωση απευθύνεται στους μαθητές της τρίτης (Γ΄) τάξης Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της Φωκίδας του σχολικού έτους 2020-2021 και τους γονείς και κηδεμόνες τους. Θα διεξαχθεί από τον εκπαιδευτικό με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό του Κ.Ε.Σ.Υ. Φωκίδας κ. Κωνσταντίνο Δραγογιάννη. 

Σκοπός της ενημέρωσης είναι η παρουσίαση τεχνικών ορθής συμπλήρωσης του μηχανογραφικού δελτίου και η ανάδειξη των παραγόντων εκείνων που πρέπει να ληφθούν υπόψη από τους μαθητές και τις μαθήτριες κατά τη συμπλήρωσή του. Οι επιμέρους στόχοι της ενημέρωσης προσδιορίζονται ως εξής: 

 παρουσίαση τεχνικών συμπλήρωσης μηχανογραφικού ,

 πληροφόρηση για τους παράγοντες που επηρεάζουν την επιλογή επαγγέλματος, και 

  ευαισθητοποίηση των γονέων-κηδεμόνων και των μαθητών/-τριών σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού. 

Η διαδικτυακή ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021 μέσω της πλατφόρμας webex και ώρες 11:00 – 13:00 και θα συμμετέχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι στην φόρμα, που είναι διαθέσιμη εδώ.

 Επίσης, οι μαθητές και οι μαθήτριες μπορούν να θέτουν συγκεκριμένες ερωτήσεις, πριν ή κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, κάνοντας χρήση της φόρμας που είναι διαθέσιμη εδώ.

 Παρακαλούμε για την ενημέρωση των μαθητών και μαθητριών της τρίτης τάξης της σχολικής σας μονάδας και του οικείου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και για την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του παρόντος εγγράφου.

 Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου