Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Μεγάλη Τετάρτη, 1 Μαΐου. .....

Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Ο ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. Φωκίδας με τον Νίκο Παππά στο Λιδωρίκι


 Το Σάββατο 15/05/2021 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Λιδωρίκι του πρώην Υπουργού και Βουλευτή, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκου Παππά, της Βουλευτού Βοιωτίας  Γιώτας Πούλου, του Βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Σαρακιώτη και του πρώην Βουλευτή Φθιώτιδας Αποστόλη Καραναστάση....
Επίσης παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, κάτοικοι, και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Φωκίδας.
Έγινε επίσκεψη στο φράγμα του Μόρνου και ενημέρωση από συνδικαλιστές και εκπροσώπους της ΕΥΔΑΠ, για  την ιδιαίτερα σημαντική εργασία που γίνεται, τόσο στο τομέα της συντήρησης του δικτύου, αλλά και σε αυτό της διαχείρισης του νερού, αυτού του τόσο σημαντικού δημόσιου αγαθού.
Στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση με τον Δήμαρχό Δωρίδας Γεώργιο Καπετζώνη στο δημαρχείο, σε πολύ καλό κλίμα και άψογη φιλοξενία, όπου τέθηκαν σημαντικά θέματα που απασχολούν την περιοχή.
Η επίσκεψη έκλεισε με ομιλίες, από όλους τους Φορείς που παρευρέθηκαν, στην πλατεία του Λιδωρικίου.
Κοινή μας διαπίστωση ότι υπάρχει ανάγκη για αλλαγή κουλτούρας, που θα αναγνωρίζει τις πολλαπλές διαστάσεις των ηθικών, περιβαλλοντικών, κοινωνικών, οικονομικών αξιών που εμπεριέχονται στα υδατικά οικοσυστήματα.
Θα πρέπει να δια-κυβερνώνται από τις κοινότητες και τους δημόσιους φορείς με στόχο τη διασφάλιση της δημοκρατίας, της βιώσιμης διαχείρισής τους και φυσικά της διασφάλισης του δημόσιου συμφέροντος.
ΤΟ ΝΕΡΟ είναι απαραίτητο για τη ζωή, αν περιέλθει σε μία ιδιωτική εταιρεία με σκοπό το κέρδος, είναι σχεδόν αδύνατο να διασφαλιστεί η δίκαιη πρόσβαση σε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου