Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Ανακαινίζεται το σαλέ της Φτερόλακας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Η άριστη συνεργασία και συχνή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς φέρνει θετικά αποτελέσματα προς όφελος όλων μας......

Ξεκίνησαν από την ΕΤΑΔ Α.Ε. οι εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης του σαλέ της Φτερόλακας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού ύψους αρκετών χιλιάδων ευρώ.

Ευχαριστούμε θερμά τον διευθύνοντα σύμβουλο και τη διοίκηση της ΕΤΑΔ Α.Ε. για τις ενέργειες τους και που ο Δήμος μας πλέον, όντας ο πλησιέστερος προορισμός, εισακούγεται και αντιμετωπίζοντα από κοινού τα τυχόν προβλήματα. Στόχος όλων μας η αντιμετώπισή τους που θα βοηθήσουν την ανάπτυξη τόσο του Χιονοδρομικού Κέντρου όσο και της ευρύτερης περιοχής. 

Η ανακαίνιση του σαλέ θα αλλάξει την όψη του και δεδομένης της προνομιακής θέσης ευελπιστούμε ότι θα θυμίσει ξανά παλιές καλές εποχές που κατακλυζόταν από κόσμο. Οι δεσμεύσεις των υπευθύνων είναι ότι θα δημοπρατηθεί άμεσα και ελπίζουμε ότι ο νέος εκμισθωτής θα πιστέψει στις πολλαπλές δυνατότητες του συγκεκριμένου σαλέ.

Η πανδημία και τα μέτρα προστασίας δεν επέτρεψαν τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου τη περσινή χρονιά, όμως ευελπιστούμε ότι η νέα σεζόν θα έχει τη δυναμική που αρμόζει σε ένα Χιονοδρομικό υψηλών προδιαγραφών! 

Ο Δήμος μας θα είναι πάντα αρωγός σε όλες τις προσπάθειες και ενέργειες που θα αποφέρουν θετικό πρόσημο σε όλη την Παραπαρνάσσια περιοχή!!!





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου