Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Η συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Άμφισσα

Πραγματοποιήθηκε εχθές με επιτυχία μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Άμφισσα με ομιλιτή τον Κώστα Μπάτσικα μέλος της Γραμματείας της Κ.Ε του ΚΚΕ, ενάντια στο κατάπτυστο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα εργασιακά. ....

Ο ομιλητής μεταξύ άλλων σημείωσε «Αν σήμερα η ΝΔ φέρνει αυτό το νομοσχέδιο - έκτρωμα, μπορεί να το κάνει, ακριβώς γιατί έχουν προηγηθεί οι νόμοι του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ», είπε σε άλλο σημείο και συνέχισε: «Ολοι τους, βήμα βήμα, υλοποιούσαν τις πάγιες αξιώσεις του κεφαλαίου. 

Ολοι τους εξόπλιζαν με νέα όπλα τη μεγάλη εργοδοσία, τους μεγαλοκαρχαρίες του πλούτου. 

Ολοι αυτοί μαζί έσφιγγαν τον στενό κορσέ της διευθέτησης του σταθερού εργάσιμου χρόνου. Ολοι αυτοί, πότε ο ένας πότε ο άλλος, με τη σειρά, νομοθετούσαν μέτρα, βγαλμένα από τον πυρήνα της στρατηγικής της ΕΕ, από τις λεγόμενες "βέλτιστες ευρωπαϊκές πρακτικές" που στην πράξη σημαίνουν, μόνο, όλο και χειρότερες συνθήκες δουλειάς. 

Ολοι τους έχουν βάψει τα χέρια τους με την ένταση της εκμετάλλευσης, συνεχίζοντας ο ένας το νομοθετικό έργο του άλλου» Σημείωσε επίσης «Οι συνέπειες θα είναι βαριές, κι όχι μόνο για τους εργαζόμενους αλλά και για τους χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες, εμπόρους. 

Η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές θα οδηγήσει σε πολύωρη, εξαντλητική εργασία, χωρίς ουσιαστικό οικονομικό αντίκρισμα για χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους» Ολοκληρώνοντας την ομιλία το στέλεχος του ΚΚΕ ανέφερε, «Απλώνουμε το χέρι σε όλους και όλες, όσοι και όσες αναγνωρίζουν στο ΚΚΕ μια αξιόπιστη και μαχητική δύναμη για τα συμφέροντα τους, ανεξάρτητα από επιμέρους διαφορετικές σκέψεις και προβληματισμούς. 

Αρνούμαστε να είμαστε σύγχρονοι σκλάβοι τον 21ο αιώνα! 

Να μην κατατεθεί το αντεργατικό έκτρωμα! Να πληρώσουν και να τιμωρηθούν πολιτικά όλοι οι εμπνευστές του και όσοι συνέβαλαν ως κυβερνήσεις να φτάσουμε έως αυτό το σημείο! 

Να καταργηθούν όλοι οι αντεργατικοί νόμοι των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ! 

Ολοι και όλες στους δρόμους του αγώνα! 

Για μια μεγάλη επιτυχία της πανελλαδικής γενικής απεργίας στις 3/6!»




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου