Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

ΕΠΑΙΝΟΣ του Σωματείου Α.μεΑ. Π.Ε. Φθιώτιδας στο Γυμνάσιο Αμφίκλειας

ΠΡΟΣ : το Γυμνάσιο Αμφίκλειας

ΘΕΜΑ : «Ευχαριστήρια επιστολή».....

Το Σωματείο μας αριθμεί πάνω από 500 ενεργά μέλη και εκπροσωπεί τα άτομα με αναπηρία στη Φθιώτιδα. Είναι ιδρυτικό μέλος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Π.ΟΜ.Α.μεΑ.) Στερεάς Ελλάδας και μέλος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.).

Σκοπός του είναι η ενημέρωση και η συμπαράσταση των μελών του, γι’ αυτό και πριν την πανδημία ανοίγαμε το γραφείο μας καθημερινά προκειμένου να εγγράψουμε νέα μέλη και να απαντάμε στα ερωτήματα σχετικά με τα θέματα αναπηρίας όσων μας επισκέπτονταν.

Τον τελευταίο χρόνο αποφασίσαμε να συλλέγουμε πλαστικά καπάκια, τα οποία θα αποσταλούν σε εταιρεία ανακύκλωσης, όταν συγκεντρωθούν λίγοι τόνοι από αυτά. Με τα χρήματα που θα πάρουμε σκοπεύουμε να βοηθήσουμε μέλη μας - άτομα με αναπηρία προμηθεύοντάς τους με τα απαραίτητα φάρμακα ή βοηθήματα που αδυνατούν να προμηθευτούν για οικονομικούς κυρίως λόγους, όπως είναι αμαξίδια ή άλλα ορθοπεδικά βοηθήματα (πατερίτσες, μπαστούνια, περπατητήρες,  αναβατόρια, ειδικά κρεβάτια κ.α.).

Γι’ αυτό σας ευχαριστούμε θερμά για τη μεγάλη ποσότητα από πλαστικά καπάκια που μαζέψατε και μας στείλατε, προκειμένου να ενισχύσετε την προσπάθειά μας αυτή. Να είστε σίγουροι ότι θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπον προς όφελος των συνανθρώπων μας που χρειάζονται στήριξη και ανακούφιση από τα καθημερινά προβλήματα που τους δημιουργεί η αναπηρία ή το χρόνιο πρόβλημα υγείας τους.

Σας ευχαριστούμε και πάλι και σας ευχόμαστε υγεία και κάθε πρόοδο.

Για το Δ.Σ.

          Η Πρόεδρος                                                           Η  Γεν. Γραμματέας


     Κων/ντία Τσώνου                                                     Αφροδίτη Σαφάκα 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου